4ª jornada: La Mitja de Granollers i la cursa de muntanya de Castellbisbal

4ª jornada: La Mitja de Granollers i la cursa de muntanya de Castellbisbal

18 Gen 2018 19:36 - 18 Gen 2018 19:42 #1 per piri (Associat/da)
El diumenge 4 de febrer tindrà lloc la XXXII edició de la Mitja de Granollers, la sortida serà esgraonada per calaixos entre les 10:25 i les 10:35h. La línea de sortida serà al carrer Esteve Terrades (és el mateix carrer de sempre, però en aquest tram canvia de nom), al costat de l’Estació de RENFE, Granollers-Centre, darrera el Palau d’Esports. I l'arribada al carrer de Francesc Macià de Granollers (davant del Pavelló d’Esports de Granollers).

La recollida dels obsequis de la cursa i dels dorsals tindran els següents horaris:

En Barcelona:
Dimecres 30 de gener de 2018, a centre comercial Diagonal Mar. Av. Diagonal,3. De 10 a 20 h.

Dijous 1 de febrer de 2018, a centre comercial Diagonal Mar. Av. Diagonal,3. De 10 a 20 h.

En Granollers:
Divendres 2 de febrer de 2018, en el Palau d'esports. Av. Francesc Macià, s/n.. De 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Dissabte 3 de febrer de 2018, en el Palau d’esports. Av. Francesc Macià, s/n. De 10 a 14 h i de 16 a 20 h.





La Cursa de Muntanya de Castellbisbal compta amb dos recorreguts, un de 21,6 Km i 1230 m. de desnivell positiu (amb 4 avituallaments) que començarà a les 9h. el diumenge 4 de febrer. I un altre de 11'7k amb 590 metres de desnivell positiu que començarà a les 10h també pel mateix dia. Són dos circuits amb trialeres i força corriols i amb molt poca pista i asfalt. La sortida i arribada serà a l'avinguda Gaudí de Castellbisbal.

Les persones participants disposaran d’avituallaments: N’hi hauran 3 de líquid / sòlid i un només de líquid en la llarga i un líquid i un sòlid per la curta.

Tots els participants tindran la bossa del corredor amb obsequis, que es repartirà una vegada es finalitzi la cursa o a l’entrega de dorsals (segons determini l’organització). Els dorsals i el xip (en el cas de llogar-lo) es recolliran a partir de les 7:30 am, el mateix dia de la cursa. Hi haurà esmorzar quan acabi la cursa per a tots els participants.

També hi haurà, guarda-roba, vestuaris, dutxes i servei de fisioteràpia. Control policial, protecció civil i d’ambulància a la sortida, a l'arribada i al llarg del recorregut.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.