-3a jornada: La cursa popular de Polinyà, Sant Antoni i la Llanera.

-3a jornada: La cursa popular de Polinyà, Sant Antoni i la Llanera.

11 Gen 2019 23:17 - 11 Gen 2019 23:20 #1 per piri (Associat/da)
Aquesta jornada la començarem en dissabte, el dissabte 19 de gener a Polinyà amb la seva cursa popular.

La cursa començarà a les 11:30. El recorregut començarà al carrer 11 de setembre i seran dues voltes de 5 quilòmetres. El preu de la inscripció per a la Cursa Gran és de 3 € a través del web i 5 € el mateix dia de la cursa a la plaça de la Vila. La inscripció a la resta de curses (infantils i juvenils) són gratuïtes i es poden fer a través del web, excepte per a la Minicursa (nascuts en el 2011 i anys posteriors) que s’ha de fer el mateix dia a la plaça de la Vila.

L’organització posarà a l’abast dels participants un servei de guarda bosses i dutxes, ubicat al Complex esportiu municipal PAS.

La recollida de dorsals es realitzarà el mateix dia de la Cursa a partir de les 9.30 h.

Aquest any, per tercera vegada, la de Polinyà tornarà a ser un cursa solidària. Per això us animen a portar aliments al punt que Càritas instal·larà a la plaça de la Vila. Podeu portar qualsevol tipus d’aliments de llarga conservació, en especial, sucre, farina, oli, pasta i tomàquet en conserva.





El diumenge 20 de gener de 2019 a les 9:30 del matí, el barri de Sant Antoni de Barcelona acollirà la 41a edició de la Cursa Atlètica Moritz Sant Antoni, dins la festa Major del barri.

Per evitar cues d'ultima hora, la direcció de la cursa recomana recollir la bossa amb els regals, el dorsal i el xip blanc de la organització a la Fira del Corredor, el dissabte 19 gener 2019 de 9 a 20 hores, al edifici Calabria 66 (antiga seu de L´ONCE ) carrer Calabria 66-78 08015 Barcelona.

Transports Metro L1 Rocafort Bus H16 – 41 - 13.






La Mitja de la Llanera Trail serà pel dia 20 a les 9:30h des de la Plaça del Dr. Robert, Sabadell (Davant l'Ajuntament).

L'hora de la recollida dels dorsals serà per:

- Dissabte 19 de 18:00h a 20:00h (al local de la UES)

- Diumenge 20 de 7:00h a 9:00h.


Els serveis de la cursa seran els següents:

- Samarreta tècnica de màniga curta MIZUNO de regal.

- Bossa del corredor per tots els participants.

- Guardarroba disponible fins 30min abans de la sortida situat a la mateixa zona de meta.

- Dutxes disponibles al Gimnàs Municipal (Plaça Frederic Mompou, plaça interior, davant el num. 53 del Carrer Indústria).

- Servei de fisioteràpia a l'arribada.

- Cronometratge amb xip.

- Fotògrafs repartits al llarg del recorregut.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.