- 6a jornada: Mitja eDreams de Barcelona i la Mitja i cursa de Castellbisbal

- 6a jornada: Mitja eDreams de Barcelona i la Mitja i cursa de Castellbisbal

28 Gen 2019 18:35 #1 per piri (Associat/da)
La Mitja eDreams de Barcelona serà pel proper diumenge 10 de febrer del 2019. La sortida i l'arribada estaran al Passeig Pujades, 2. La Mitja tindrà lloc a les 8:45 h. La sortida està dissenyada per calaixos. Cada calaix està identificat amb un color i només podran accedir-hi els corredors que tinguin el dorsal del color distintiu de cada calaix.

Els inscrits podran recollir la bossa del corredor/a i el dorsal el divendres dia 8 de febrer i també el dissabte nou de 10 a 20 hores en la Cúpula de les Arenes. Gran Via de les Corts Catalanes, 373 - 385

El servei de guardarroba estarà al Centre Esportiu Municipal de l´Estació del Nord (C/Nàpols, 42-44) el mateix dia de la cursa de 7 hores a 12 hores.

Les sessions de recuperació i massatges estaràn a l’arribada al Centre Esportiu Municipal de l'Estació del Nord, al carrer Nàpols.






La Mitja i Cursa de Muntanya de Castellbisbal compta amb dos recorreguts, un de 21,6 Km i 1230 m. de desnivell positiu (amb 4 avituallaments) que començarà a les 9h. el diumenge 10 de febrer. I un altre de 11'7k amb 590 metres de desnivell positiu que començarà a les 10h també pel mateix dia. Són dos circuits amb trialeres i força corriols i amb molt poca pista i asfalt. La sortida i arribada serà a l'avinguda Gaudí de Castellbisbal.

Les persones participants disposaran d’avituallaments: N’hi hauran 3 de líquid / sòlid i un només de líquid en la llarga i un líquid i un sòlid per la curta.

Tots els participants tindran la bossa del corredor amb obsequis, que es repartirà una vegada es finalitzi la cursa o a l’entrega de dorsals (segons determini l’organització). Els dorsals i el xip (en el cas de llogar-lo) es recolliran a partir de les 7:30 am, el mateix dia de la cursa. Hi haurà esmorzar quan acabi la cursa per a tots els participants.

També hi haurà, guarda-roba, vestuaris, dutxes i servei de fisioteràpia. Control policial, protecció civil i d’ambulància a la sortida, a l'arribada i al llarg del recorregut.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.