17a jornada: La cursa de les Tortugues i la BH Montgat.

17a jornada: La cursa de les Tortugues i la BH Montgat.

22 Abr 2019 20:29 - 22 Abr 2019 20:31 #1 per piri (Associat/da)
En aquesta jornada atípica pel que fa als dies de cursa, tindrem la Cursa BH Montgat organitzada per Life for Events. Aquesta cursa són 10km d'asfalt els quals porten el lema "Pel dret de l'alimentació saludable". La sortida serà a la Plaça Mallorquines (davant de l'estació de Renfe) a les 10 del matí el dimecres 1 de maig a les 10h.

La recollida de dorsal serà pel:

- Dimarts 30 d’abril de 17.00 a 20.00 h al Mercat de Montgat, a la Plaça de la Mare.

- Dimecres 1 de maig de 8.00 a 9.30 h al mateix lloc.


Els serveis seran els següents:

Guarda-Roba:
Aquest servei estarà disponible fins a 15 min abans de l’inici de la prova. Es trobarà ubicat al casal de gent gran a 20 m de la sortida.

Avituallament:
Hi haurà un avituallament líquid al quilòmetre 5 i un líquid i sòlid a l’arribada.

Cronometratge:
Serà a càrrec de Championchip. Al finalitzar la cursa els participants coneixeran el seu temps total, temps real, temps parcials al quilòmetre 5 i classificació final. Aquesta informació es podrà consultar a la web de la cursa, el dia de l’esdeveniment.

Servei mèdic:
Els participants estaran coberts per una assegurança mèdica i el dia de la prova hi haurà un servei preventiu (SVB).







La cursa de les Tortugues és una cursa ideal per iniciar-se en les curses de muntanya, ja que és de les ments exigents del calendari. Aquesta, també serà pel dimecres 1 de maig del 2019. La sortida i l’arribada serà al pavelló poliesportiu de Can Noguera de la Garriga. La sortida serà per les 9:30 h.

La recollida de dorsals serà pel mateix dia de la cursa a partir de les 8:00 hores des del Pavelló de Can Noguera.

També hi hauran curses infantils. L'hora de les diferents sortides estarà en funció de l'edat dels infants. Les hores de les tres sortides seran: 9:00 – 9:15 – 9:25. Les incripcions valen 2 euros i es faran presencialment aquell mateix dia.

Els corredors i les corredores podran gaudir de la bossa del corredor, botifarrada a l’arribada, massatges, i un bon ambient.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.