Jornada 26: La cursa de Poble Sec i el Trail d'Iniciació a Creixell

Jornada 26: La cursa de Poble Sec i el Trail d'Iniciació a Creixell

17 Jun 2019 19:17 #1 per piri (Associat/da)
Pel diumenge 21 de juliol a les 9:30 hi tindrem la XXII edició de la cursa Popular del Poble Sec 2019. És una cursa que té una distància de 5k, els quals donen la volta al barri barceloní de Poble Sec.

En aquesta cursa podrem gaudir de les nostres magnífiques llebres fent el seu fiable servei.

La recollida de xip i de pitrall serà pels dies:

- Divendres 19 de juliol (17h a 20h).

- Dissabte 20 de juliol (10h a 14h, 16h a 21h) (lloc a confirmar).

- El mateix dia de la cursa, a partir de les 7:30h, al Centre Cívic del Sortidor.






El proper 21 de juliol del 2019 es durà a terme la VIII cursa popular Vila de Creixell, " La cursa d'Iniciació al Trail", amb un recorregut de 10.900m. i una altitud, en el seu punt més alt, de 163m. aproximadament. L'hora de sortida serà a les 8:00 del matí. El temps màxim per completar la cursa serà de 1 hora i 30 minuts.

La sortida tindrà lloc a l'Av de Navarra, al Camp de futbol de Creixell i entravessarà la Urb. La Coma per l'Av de Valls, antic camí de Valls. Es creuarà l'AP7 pel pont i al sortir girarem a l'esquerra seguint el camí asfaltat en direcció a Roda de Berà. Un cop sobrepassats els dos ponts sobre la línia del tren que va a Lleida, entrarem en el camí que ens portarà a l'Aguilera en direcció est entre camins estrets i de pedra que ens duran al punt més alt de tot el recorregut on podrem gaudir d'unes fabuloses vistes del terme de Creixell amb el mar al fons.

El descens es fa entre pins fins arribar a un camí ample amb el que envoltarem Mas Gibert i ens portarà a Mas Mercader, a tocar del terme de La Pobla de Montornès. Des de Mas Mercader prendrem un camí pel lateral de la via del tren i desprès d'uns 300m. d'asfalt estarem de nou al pont sobre l'AP7 del que sortirem a la dreta per un camí de terra.

El recorregut d'aquest tram comença al costat de l'autopista per girar a la dreta i passar per sota del Bosc de la Miguelina fins a sortir al carrer del camí de La Pobla a la Urb. El Racó del Cèsar i des d'aquí quedaran uns 500m. per arribar a la meta que coincideix amb el punt de sortida de la cursa a l'Av. de Navarra de Creixell.

Està previst que el lliurament de premis sigui sobre les 10:45h en el lloc de meta.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

17 Jun 2019 23:04 #2 per grampy (Associat/da)
La cursa del poble sec no estaba dins el calendari la setmana pasada.
Creia que el calendari era tancat i si surtis alguna cursa interesant quedaria per l'any vinent.... Es aixi ho vaig errat?
Bona feina comisio!!!!! :great:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.