35a Jornada: El Tast de la Mitja i el Fem Sui.

35a Jornada: El Tast de la Mitja i el Fem Sui.

23 Oct 2019 20:56 #1 per piri (Associat/da)
Una nova jornada de la LLiGa amb canvi d'hora la nit d'abans de les tres curses que us anem a presentar, per tant, recordeu que la nit de dissabte 26 al diumenge 27 d'octubre hi haurà el canvi d’horari d’hivern. A les 3:00 de la matinada canviarem l’hora dels rellotges a les 2:00h.



La propera edició del Tast de la Mitja serà el dissabte 26 d’octubre de 2019 a les 10.30 h. Està organitzat per l’Associació Esportiva La Mitja, amb la col•laboració dels ajuntaments de la Garriga, les Franqueses, Canovelles i Granollers.

La sortida 10K serà a l’avinguda Mil•lenari de Catalunya cantonada amb carrer Jacint Verdaguer de la Garriga a les 10.30 h. Mentre que la sortida dels 5k serà al carrer Via Europa, entre el carrer d’Alemanya i el carrer d’Italia, davant deixalleria. Les Franqueses del Vallès (El mateix lloc avituallament corredors Tast 10K). A les 10.45 h.

La recollida de dorsals serà:

- El divendres 25 (de 10 a 14 h i de 16 a 20 h) al gimnàs l’Espai de Granollers (Pg. Conca del Besòs, 12, Granollers).

- El dissabte 26 d’octubre de les 8 h a les 9 h al gimnàs de les pistes d’atletisme (C. Camp de les Moreres, s/n., Granollers).

Els serveis pels corredors/es seran:

Bus: Hi haurà servei d’autobusos de Granollers a la Garriga, el dissabte a partir de les 9 h des de les pistes d’atletisme de Granollers. Qui el vulgui fer servir ho haurà de fer constar a la butlleta d’inscripció. El preu del bitllet serà 2€.

Els corredors/es del Tast 5K també tindrán el servei de Bus de Granollers fins al punt de sortida, el dissabte a partir de les 9 h des de les pistes d’atletisme de Granollers. Qui el vulgui fer servir ho haurà de fer constar a la butlleta d’inscripció. El preu del bitllet serà 2€.

El guarda-roba i els vestidors estaran situats a l’arribada.






El 27 de novembre de 2019 es disputarà el 7è Trail FemSui-Vilamajor, organitzat per CEC Vilamajor.

El recorregut circular us portarà per camins i corriols fins al cim de El Sui (1.318m.) dins del Parc Natural del Montseny, passant per llocs característics de la zona com el Turó de Samon (1.267m) i l’ermita de Sant Elies (988 m), per acabar al parc de Can Sauleda (255 m) de Sant Antoni de Vilamajor.

- 28,500km de recorregut i 3.100m de desnivell acumulat.

- Briefing: 8:00 h, i la sortida: 8:30 h. Al Parc de Can Sauleda de Sant Antoni de Vilamajor.

- Recollida de dorsals de 7:00 h a 8:00 h.

El recorregut disposarà de 6 avituallaments líquids i/o sòlids pensats per satisfer les necessitats del recorregut, mes el de l’arribada, on rebreu un mes que merescut entrepà.

El recorregut transcorre per pistes i corriols molt tècnics que ens mostraran des de la part mes boscosa i obaga de les cotes mes baixes, fins a la part mes àrida i salvatge que caracteritza l’arribada a El Sui.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.