39a Jornada: Jean Bouin, la Volta a l'estany d'Ivars, el Farell i el Badatrail.

39a Jornada: Jean Bouin, la Volta a l'estany d'Ivars, el Farell i el Badatrail.

13 Nov 2019 22:05 - 13 Nov 2019 22:15 #1 per piri (Associat/da)
Mundo Deportivo conjuntament amb l’empresa Zona Vip Events, amb l’assessoria de la Federació Catalana d’Atletisme, organitzen la 96 Edició de la Matinal d’Atletisme Jean Bouin, que es realitzarà aquest diumenge 24 de novembre de 2019, a partir de les 9h amb la Cursa Open.

Circularà pels carrers i avingudes de Barcelona ciutat, sortint i arribant des de l'avinguda Rius i Taulet amb l'avinguda de Maria Cristina.

En la Fira del corredor podreu fer la recollida de dorsals, samarretes i bossa d’obsequis. Està situada en el Pavelló de la Mar Bella (Av. Litoral, 86-96 – Barcelona). Accés al recinte per la rampa del moll de càrrega del pavelló del CEM la Mar Bella. L'horari serà el divendres 22 de novembre de 10 a 20 h. i el dissabte 23 de 10 a 20 h.

La cursa "Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-Sana" serà el dia 24 de novembre del 2019 organitzat pel Club Atlètic Ivars.

El dia de la cursa es podran recollir els dorsals al passeig Felip Rodés de les 8:00 fins les 9:30.

La sortida serà a les 10:00 al passeig Felip Rodés (davant de l'ajuntament) d’Ivars d'Urgell. L'arribada serà al mateix lloc.

Es repetirà el recorregut de les edicions anteriors, per tant la cursa és mixta (40% asfalt, 60% terra).

El recorregut per a la cursa en cadira de rodes serà tot sobre asfalt coincidint amb l'inici de la prova de 10km, fins a l'encreuament amb la carretera cap a Vallverd on es girarà i es tornarà pel mateix recorregut. El tret de sortida serà 10 minuts més tard.
La cursa del Farell es disputarà a Caldes de Montbui el diumenge 24 de novembre. Està organitzada pel Club Natació Caldes.

En el recorregut s’estableixen dos punts d’avituallament, un al quilòmetre 6 aproximadament i l’altre al final. La sortida i l'arribada estan situades en el Camp Municipal de Futbol.

Es podrà recollir el dorsal, el xip i la samarreta el dissabte 23 de novembre de 2019 a partir de les 17h. i fins a les 19 hores a les oficines del CN Caldes, o bé, el mateix dia de la cursa a partir de les 8 hores i fins a l’inici de la cursa.

Finalment també pel 24 de novembre a Badalona d'hi disputarà el Badatrail de 15k de distància. És una cursa nocturna que començarà (a les 20:00) i acabarà des de les pistes d'atletisme Paco Àguila (carretera del Canyet).

Hi haurà guardaroba i vestuaris amb dutxes (sense confirmar la possibilitat de tenir aigua calenta). A més de samarreta de regal i diversos productes.

També cal tenir present que no hi haurà una zona exclusiva d'aparcament.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.