43a Jornada: La Sansi del Masnou, Rodant pel riu Ripoll i la Riudellotenca.

43a Jornada: La Sansi del Masnou, Rodant pel riu Ripoll i la Riudellotenca.

18 Des 2019 23:50 #1 per piri (Associat/da)
L’Ajuntament del Masnou organitza el dia 26 de desembre, la 40a edició de la cursa de Sant Silvestre del Masnou, la qual serà organitzada pel club atletisme La Sansi.

L’esdeveniment començarà des del Port esportiu del Masnou a partir de les 9.15 hores amb les curses infantils i les curses populars de 5km tindran lloc a partir de les 9.45 hores la cursa de dones i 10.30h cursa d’ homes.

Les persones participants podran recollir el dorsal i samarreta de competició:

-El dia 23 de desembre de 11h a 14.00h al port esportiu del Masnou.

-El mateix dia de la cursa a la zona de sortida a partir de les 7.30h i fins a les 9:30h.

Hi haurà els serveis següents: servei mèdic, dorsal amb nom, calaixos de sortida segons la marca, punt de trobada de voluntaris, entrega d’obsequis, avituallament en finalitzar la cursa, WC, guarda-roba, vestuaris, zona lúdica infantil, sorteig de material esportiu i d’una moto.

La XVIII Cursa Rodant pel riu Ripoll de Sabadell serà també pel proper 26 de desembre del 2019.

La cursa és oberta a tothom nascut/da abans del 2002.

La sortida a les 11 hores i arribada a l’estadi municipal d’atletisme “Josep Molins”, amb un recorregut d’anada i tornada de 8,8 km paral·lel al curs del riu Ripoll. Caldrà recollir el dorsal una hora i mitja abans i just després a tots els corredors i corredores faran entrega de "la bossa del corredor" amb diferents productes.

I la tercera cursa pel 26 de desembre és la Sant Silvestre Riudellotenca, la qual comptarà amb 7k de recorregut. La sortida serà per les 9:30 del matí. La recollida del dorsal serà a partir de 90 minuts abans de l'inici de la cursa.

En el pavelló hi haurà zona d'aparcament i dutxes.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.