J7_5_de_març_Vies_Verdes_Girona_i_Mitja_Rural_de_Reus

J7_5_de_març_Vies_Verdes_Girona_i_Mitja_Rural_de_Reus

26 febrer 2023 02:48 - 26 febrer 2023 02:52 #1 per piri (Associat/da)
Hola, molt bon dia a tots i totes!

Reprenem la LLiGaCoRReCaT després d'una setmana de descans i viatjarem a Girona i a Reus on es disputaran dues distàncies i recorreguts diferents al que estem habituats a la LLiGa ja que no són muntanya ni tampoc són 100% asfalt.


Les Vies Verdes és activa únicament la modalitat Marató (42.195 metres). Començarà com la resta de distàncies, és a dir a les 9:00 hores.

Hi haurà servei de guarda-roba en categoria "mòbil" ja que comença a Girona i acaba a Santa Cristina d'Aro. Serà un bus l'encarregat de portar totes les bosses de la sortida fins a la meta. Aquest bus sortirà a les 07:15h des del Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro.

Ara, si necessiteu tenir una peça de roba tot just abans de començar la prova es recomana tenir una roba vella i desfer-se'n d'ella ja que una entitat solidària se n'encarregarà de repartir-la a gent necessitada.

SERVEIS MVV
Serveis addicionals sense cost per a l'atleta.

AVITUALLAMENTS
Els participants trobaran aigua, refrescos, begudes isotòniques, barretes energètiques, fruita, fruita seca, llaminadures, entre d'altres.

ASSISTÈNCIA SANITÀRIA
L'organització disposa d'un equip de seguretat terrestre, amb l'objectiu de cobrir els primers auxilis, possibles evacuacions i/o trasllats a un centre sanitari.

MEDALLA FINISHER
Tots els participants que arribin a la meta rebran la medalla Finisher.

CRONOMETRATGE AMB XIP
La prova estarà degudament cronometrada amb xip. Amb el millor sistema de cronometratge a càrrec de CronoExagon.

LIVE TIMING
Els participants i els seus acompanyants podran consultar la posició real a la cursa en tot moment.

FOTOGRAFIA I VIDEO
A càrrec de fotògrafs professionals.

FISIOTERÀPIA
A l´arribada es disposarà d´un servei de fisioteràpia ofert per l´equip de professionals del centre universitari EUSES.

PÀRQUING GRATUÏT
Tots els participants disposaran de pàrquing gratuït.







La Mitja Rural de Reus realitzarà la seva primera edició en aquest 2023!!!

Estem segurs del bon resultat que aconseguiran i esperem que totes i tots els correcats acabeu molts contents d'haver-la fet.

De forma conjunta, la regidoria de Medi Ambient i la d’Esports, amb Reus Esport i Lleure junt amb la col·laboració de Decathlon Reus, Tretzesports i Fotocat organitzaran la primera mitja marató de Reus que transcorrerà pels camins municipal de la zona nord-oest de Reus.

La sortida serà a les 9.30h des del recentment recuperat passeig de la Boca de la Mina, en la plaça Àngels Ollé a l'alçada de les noves instal·lacions adjacents que us donaran la benvinguda.

El recorregut passa entre camps d'olivera, avellaners i marges de pedra seca, vorejant el Institut Pere Mata des del nord i del sud i en bona part recorrent la canonada del Pantà de Riudecanyes, el quals han mostrat la seva bona predisposició en la cursa.
El recorregut amb una pendent suau al inici, es va enfilant, i arriba al seu punt de més altitud a meitat del recorregut per anar descendent suaument i retornar al punt d'inici al passeig de la Boca de la Mina, des del Parc de les Olors.

Recollida de dorsals:

- Lloc: Dissabte dia 4 de març des de les 17:00 i les 20:00 hores a DECATHLON REUS.

- Hora: Diumenge dia 5 de març des les 07:45 fins a les 09:15 hores al lloc de la sortida.

A més de la cursa i gràcies a Fotocat els participants podran tenir un record gaudint de les magnífiques fotografies de la jornada que es podran visualitzar, la setmana posterior en aquesta mateixa web.
-.
Esperem que en gaudiu i que serveixi per tal d'apropar una mica més la natura agrícola de la que en podem gaudir cada dia.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

07 Mar 2023 00:33 #2 per piri (Associat/da)
Bona nit a tothom!

Esperem que us hagi anat molt bé la matinal de diumenge tant a Girona com a Reus ;)

Els resultats ja estan actualitzats al web de lliga.corredors.cat

Us esperem aquesta setmana a la Jornada ja número 8! B)

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.