12 Hores d'Ultrafons en Pista de Barcelona

12 Hores d'Ultrafons en Pista de Barcelona

20 Set 2022 23:14 - 20 Set 2022 23:25 #1 per Mona (Associat/da)
Com cada any ja tenim els motors en marxa per a la celebració de les 24 hores d’ultrafons en pista de Barcelona!!! Al mateix temps que les 24 hores, es disputaran diferents proves paral·leles que acompanyaran els corredors i corredores que estaran corrent les 24 hores individuals, com les 12 hores d'ultrafons en pista , que, si estàs pensant en córrer-les, encara queden algunes places pels valents i valentes que s'animin a córrer-la.

L’objectiu d’aquesta prova és ben senzill: córrer com més quilòmetres millor en 12 hores, entre les 12 hores del migdia de dissabte 17 de desembre a les 00 hores del migdia de diumenge 18 de desembre.

Aquest any tenim novetats: modifiquem la distribució dels carrers da cada una de les proves. Per tal de poder habilitar més espai per a les carpes dels corredors individuals, la prova de 24 hores individual es realitzarà pels carrers 1, 2 i 3, i les carpes dels corredors estaran ubicades a l’espai de la recta de salt de longitut. Les competicions de 12 i 6 hores es realitzaran pels carrers 4 i 5, i els equips de relleus correran pels carrers exteriors, 6, 7 i 8.
El repte es disputarà, com els últims anys, a les pistes de Can Dragó a la Meridiana (carrer Rosselló i Porcel, 7).

Enguany es destinarà el 100% de la recaptació a ASSÍS una entitat que reivindica una societat justa on es respectin els drets de totes les persones, sense importar la situació a la qual es trobin.

Esperem veure a molts Correcats a les pistes! ;) encara que no sigui corrent les 24 hores individuals, potser una altra de les proves, animant, o donant un cop de mà.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.