XX edició 24h per parelles d'Ultrafons en Pista de Barcelona - 16 i 17 2023

XX edició 24h per parelles d'Ultrafons en Pista de Barcelona - 16 i 17 2023

18 Jul 2023 08:21 #1 per Mona (Associat/da)
Ja tenim obertes les inscripcions per a les [url=24 hores d’ultrafons en pista de Barcelona 2023]https://activitats.corredors.cat/24hores/[/url]!!!

Aquesta prova és una prova benèfica que, a part de recaptar fons per algun projecte, té un objectiu ben senzill: per parelles, cal córrer com més quilòmetres millor en 24 hores, entre les 12 hores del migdia de dissabte 16 de desembre a les 12 hores del migdia de diumenge 17 de desembre. Hi haurà diferents proves paral·leles com les 24h individuals, les 24h en equips petits, les 24h en equips grans, les 12h i les 6h.

Aquest any celebrem el 20è aniversari! :birthday: :top: Ja fa 20 anys que celebrem les 24 hores d’atletisme en pista, així que esperem que sigui una edició ben especial!
Un canvi important és la ubicació, enguany es faran a l’Estadi Serrahïma de Montjuïc, un estadi amb les instal·lacions més noves i que, després de celebrar-hi la UrB, hem comprovat que ens són molt més còmodes i els atletes que han participat a les dues proves han comentat que els anava millor.

Enguany es destinarà el 100% de la recaptació a AFANOC , l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya, una entitat privada que ofereix atenció psicosocial integral a nens i adolescents amb càncer i als seus familiars. Aquesta associació desenvolupa la seva tasca a Barcelona, Lleida i Tarragona, amb presència als hospitals de referèncai com Sant Joan de Déu i la Vall d’Hebron. Han construït la Casa dels Xuklis per acollir-hi les famílies que hagin de desplaçar-se de lluny per tal de rebre tractament en aquests hospitals.
Esperem veure a molts CoRReCaTs a les pistes! ;) encara que no sigui corrent les 24 hores individuals, potser una altra de les proves, animant, o donant un cop de mà com a voluntaris. :party:

Ens veiem el 16 i 17 de desembre al Serrahïma! :party:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.