XX edició 12h d'Ultrafons en Pista de Barcelona - 16 i 17 de desembre 2023

XX edició 12h d'Ultrafons en Pista de Barcelona - 16 i 17 de desembre 2023

18 Jul 2023 08:32 - 18 Jul 2023 08:39 #1 per Mona (Associat/da)
Ja tenim obertes les inscripcions per a les 12 hores d’ultrafons en pista de Barcelona 2023 !!!

Aquesta prova és una prova benèfica que, a part de recaptar fons per algun projecte, té un objectiu ben senzill: córrer com més quilòmetres millor en 12 hores, de manera individual, entre les 12 hores del migdia de dissabte 16 de desembre fins a les 00h de diumenge 17. Les 12h és una de les proves paral·leles a les les 24h individuals, que al mateix temps, té altres proves paral·leles com les 24h per parelles, les 24h en equips petits, les 24h en equips grans i les 6h.

Aquest any celebrem el 20è aniversari! :birthday: Ja fa 20 anys que celebrem les 24 hores d’atletisme en pista, així que esperem que sigui una edició ben especial! :top: :tada:
Un canvi important és la ubicació, enguany es faran a l’Estadi Serrahïma de Montjuïc, un estadi amb les instal·lacions més noves i que, després de celebrar-hi la UrB, hem comprovat que ens són molt més còmodes i els atletes que han participat a les dues proves han comentat que els anava millor.

Enguany es destinarà el 100% de la recaptació a AFANOC , l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya, una entitat privada que ofereix atenció psicosocial integral a nens i adolescents amb càncer i als seus familiars. Aquesta associació desenvolupa la seva tasca a Barcelona, Lleida i Tarragona, amb presència als hospitals de referèncai com Sant Joan de Déu i la Vall d’Hebron. Han construït la Casa dels Xuklis per acollir-hi les famílies que hagin de desplaçar-se de lluny per tal de rebre tractament en aquests hospitals.
Esperem veure a molts CoRReCaTs a les pistes! encara que no sigui corrent les 12 hores, potser una altra de les proves, animant, o donant un cop de mà com a voluntaris.

Ens veiem el 16 i 17 de desembre al Serrahïma! :party:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.