6h d'Ultrafons en Pista de Barcelona - 16 i 17 de desembre 2023

6h d'Ultrafons en Pista de Barcelona - 16 i 17 de desembre 2023

18 Jul 2023 08:37 #1 per Mona (Associat/da)
Ja tenim obertes les inscripcions per a les 6 hores d’ultrafons en pista de Barcelona 2023 !!!

Aquesta prova és una prova benèfica que, a part de recaptar fons per algun projecte, té un objectiu ben senzill: córrer com més quilòmetres millor en 6 hores, entre les 6h de la matinada de diumenge 17 de desembre a les 12 hores del migdia. Les 6h és una de les proves paral·leles a les 24h d'Ultrafons individuals, que, al mateix temps, tenen altres proves paral·leles com les 24h per parelles, les 24h en equips petits, les 24h en equips grans i les 12h.

Aquest any celebrem el 20è aniversari! :birthday: Ja fa 20 anys que celebrem les 24 hores d’atletisme en pista, :tada: :top: així que esperem que sigui una edició ben especial! :top:
Un canvi important és la ubicació, enguany es faran a l’Estadi Serrahïma de Montjuïc, un estadi amb les instal·lacions més noves i que, després de celebrar-hi la UrB, hem comprovat que ens són molt més còmodes i els atletes que han participat a les dues proves han comentat que els anava millor.

Enguany es destinarà el 100% de la recaptació a AFANOC , l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya, una entitat privada que ofereix atenció psicosocial integral a nens i adolescents amb càncer i als seus familiars. Aquesta associació desenvolupa la seva tasca a Barcelona, Lleida i Tarragona, amb presència als hospitals de referèncai com Sant Joan de Déu i la Vall d’Hebron. Han construït la Casa dels Xuklis per acollir-hi les famílies que hagin de desplaçar-se de lluny per tal de rebre tractament en aquests hospitals.
Esperem veure a molts CoRReCaTs a les pistes! ;) encara que no sigui corrent les 6 hores individuals, potser una altra de les proves, animant, o donant un cop de mà com a voluntaris.

Ens veiem el 16 i 17 de desembre al Serrahïma! :party:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Associació Esportiva Corredors.cat
info@corredors.cat
© 2020  Tots els drets reservats