Deixo el link de les fotos fetes aquest matí a Polinyà.
Representació Correcat, com no pot ser d'altre forma !!!!!

photos.app.goo.gl/LzBhwiadJS5JghKt6

Llegeix més...

mario.catli agrada el perfil de Besalucross fa 3 anys
mario.catha afegit un vídeo. fa 4 anys

Preparació del homenatge al nostre amic Zenón /...

Preparació del homenatge al nostre amic Zenón / Nonchu

mario.catli agrada el perfil de grampy fa 4 anys
mario.cat ha afegit una foto a l'àlbum ST despés de esforç a l'esdeveniment Entrenament pel Litoral de BCN fa 4 anys

mario.cat - esdeveniment actualitzat, Entrenament pel Litoral de BCN fa 4 anys
mario.cat ha afegit un nou esdeveniment fa 4 anys

Entrenament pel Litoral de BCN

Entrenament pel Litoral de BCN per tots els nivells

  • Diumenge, 10 Desembre 2017 08:30
  • Parking gran de la Mar Bella, al costat del camp de futbol
mario.cat creat un nou tema ' Homenatge al company Zenón Cubillas' en el fòrum. fa 4 anys

Encara no ens donarem compte que ja tindrem l’estiu aquí, i farà dos anys que el nostre amic Zenon ja no està amb nosaltres. Bé, si que ho està, ja que jo soc d’aquells que pensa que una persona no ens deixa fins que tothom se n'oblida d’ell. ;) ;)

I per a que això no passi, un grup d’amics ens vàrem plantejar ja fa unes quantes setmanes, fer un petit homenatge al nostre amic.

I que podríem fer? ens vàrem preguntar. I després de molt parlar, vàrem decidir que la millor manera de fer un homenatge al Zenón i per extensió també a la seva família, seria anar a fer la senda Nontxu que els seus amics juntament amb el seu germà Goyo, van crear al poble de la Almunia de doña Godina, a Saragossa, en honor a ell.

La idea es anar a fer aquesta senda i ja que no podem parlar de que sigui molt llarga, fer uns quants quilòmetres més pels camins dels voltants fent allò que més li agradava a ell: córrer . Així mateix, volem deixar constància del modest homenatge i posar una placa de record en agraïment a tot el que ell i la seva família ens ha donat a la Associació. D'aquesta manera, tot aquell que passi per allà i llegeixi la placa, per uns segons, Zenón estarà present a la seva memoria. :) :)

En resum, anar un cap de setmana a la Almunia, fer l’homenatge al nostre company, fer germanor entre els que hi anem com li hagues agradat que fos al nostre estimat Zenon i demostrar a la seva família que ell segueix estant amb tots nosaltres.

Encara que l’agenda no està tancada, la idea és anar el fi de setmana del 14 i 15 d’Abril del 2018. Ens allotjaríem en un hotel de La Almunia i preu del servei està al voltant dels 30-35 euros per cap en habitació doble. En funció dels que hi anem, podrem intentar negociar un millor preu amb l’hotel. El tema del transport, el faríem amb els nostres cotxes i el cost de la benzina ho pagaríem a mitges.

És per això que obrim el present fil per saber qui pot estar interessat en formar part d’aquesta “expedició” i tanmateix també ens agradaria ser receptors de possibles idees i suggeriments que pugueu aportar.

Vinga, no us penseu massa i fem una expedició el més gran possible per rendre aquest modest homenatge al gran company Zenón. S’ho mereix amb escreix. :great: :great: :great:
[
Organitzadors: Sufridor, Grampy, Agus, mario.cat i la gran ajuda que ens està donant d’assesorament Maite.

Interessats en fer l’homenatge al company Zenón:

1.- Grampy
2.- Sufridor
3.- Agus
4.- Maite
5.- mario.cat
6.-
7.-
8.-
9.-
10.-

Llegeix més...