meep creat un nou tema ' Marató 1910 - 110 anys de la primera Marató a Catalunya' en el fòrum. fa 1 mes

El 30 de gener ja farà 10 anys que els Correcats vam organitzar la celebració del Centenari de la primera marató que es va córrer a Barcelona, Catalunya i Espanya.

En Danili va fer una gran tasca de recerca i documentació de com va ser aquell esdeveniment pioner.

Amb ell i en Pucurull vam organitzar un acte commemoratiu amb en Debu d'speaker, i la presencia de Domingo Catalan, Benito Ojeda, Joan Viudes i Enric Hernàndez, que van fer una volta simbòlica a l'illa on hi havia el velòdrom, seguits d'un bon grup de corredors, amb la samarreta pastanaga.

Aquest proper dia 30 de gener ja farà 110 anys d'aquella marató al Velòdrom "Parc d'Sports" i amb un grup d'IPSI Runners volem tornar a rememorar aquella fita històrica, corrent la marató sencera donant voltes a l'illa de l'Eixample on hi havia aquell velòdrom.

He recollit en una web l'article del Danili, la història del Velòdrom, el que vam fer fa 10 anys i el que volem fer el 2020:
marato1910.wixsite.com/catala

Com que correm per la vorera no podem ser més de 4 corrent a l'hora, i com que jo la faré sencera, les altres 3 places les repartirem fent relleus entre tothom que vulgui venir a fer alguna volta, VESTIT D'ÈPOCA
La inscripció és gratuïta però a la taula de control on hi haurà el Sr. Judge, hi posaré una guardiola on es podran fer donacions per la campanya Corredors.Cat x l'ELA

Si us voleu assegurar plaça, envieu un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. dient quantes voltes voleu fer.

Llegeix més...

Uns companys estan iniciant un projecte per construir una plataforma on posar en contacte gent aficionada al mateix esport i disposada a compartir allotjament i experiències.
La idea és fer-ho amb tots els esports però de moment ho concreten amb les Maratons.

Han preparat una enquesta per veure si realment té interès i ens demanen si podem omplir-la i fer-ne difusió.
L’enquesta va dirigida a tots els corredors de maratons, mitges, deumils, duatlons o triatlons.

En el següentenllaç podeu trobar més informació sobre el projecte i l'enquesta
www.marathonandshare.com/

Moltes gràcies per la vostra col.laboració!!
;)

Llegeix més...

meep creat un nou tema ' Marató de Florència (25-11-2018)' en el fòrum. fa 1 any

Després del fracàs dels empanats amb la no-inscripció de València, Florència sembla una bona opció alternativa, sobretot si el Hansi es recupera a temps.

M'ha sorprès que no hi hagués fil obert, així que l'obro per si ens podeu donar consells els que ja l'heu fet alguna vegada.

...i per si hi ha algun empanat més a la sala, el preu de la inscripció passa de 60 a 80€ el dia 15 d'octubre. :stucktongue

Llegeix més...

meep creat un nou tema ' Marató groga' en el fòrum. fa 2 anys

Un grup de voluntàries està promovent la "marató groga".
Sense entrar en temes polítics (que ja sabem que aquí no toca :P ) tant a la fira del corredor (a l'stand de Sabatilles Solidàries, com es va aprovar a l'assemblea), com el mateix diumenge davant del guarda-roba, es repartiran llaços adhesius per poder-nos enganxar a la samarreta.
Si voleu seguir detalls de la iniciativa, o fer-ne difusió, han obert un compte de twitter @maratogroga

Llegeix més...