andreugg ha compartit 2 fotos a l'àlbum Marato_BCN_2023 fa 5 dies

S'estan carregant les fotos
andreugg creat un nou tema ' Mitja Marató Colomenca (20/03/2022)' en el fòrum. fa 1 any

9:30 hores NOVA, Camp d'Atletisme Antonio Amorós (sortida conjunta)
Camp d'Atletisme Antonio Amorós
17€ Mitja / 12€ 10K (+2€ xip lloguer) fins 31 de desembre
19€ Mitja / 14€ 10K (+2€ xip lloguer) a partir 1 de gener
Tancament d'inscripcions 17 de març o 1600 inscrits

Recollida de dorsals 19 de març, gimnàs del Camp d'Atletisme Antonio Amorós, de 10 a 14h i de 16 a 20h. Atletes que no puguin recollir el dorsal podran fer-ho el 20 de febrer, des de les 7h fins a 30 minuts abans de l'inici.

Entrepà de botifarra (en cas de situació particular aviseu-nos amb temps al correu d’incidències), fruita, aigua i refresc a l’arribada, així com serveis de massatge, vestidor, guarda-roba i dutxes, a més d'un obsequi commemoratiu.

Reglament

M'ha semblat que no estava introduïda, si ja està i no l'he vist demano disculpes per duplicar material

Llegeix més...

andreugg creat un nou tema ' Mitja Marató València 24/10/2021' en el fòrum. fa 1 any

Ara m'he donat compte que no estava aquesta mitja o almenys no he sabut trobar el post. Doncs res, si algu va aquest diumenge molta sort a tots/es. Si ens trobem ja serà un que, que per poca gent que siguem ja serà molta la que omplira els calaixos.

Jo estaré al calaix verd.

Apa salut!

+Info
valenciaciudaddelrunning.com/revistas/21...-instrucciones-2021/

Llegeix més...

Us deixo el missatge que han enviat al correu electrònic. Si esteu apuntats ja estareu al cas.

Benvolgut/da,

Una vegada avaluats els possibles riscos, les precaucions que havien d'acompanyar la cursa d’aquest any i la incertesa que envolta l’evolució de la pandèmia a dia d’avui, us informem que hem decidit, conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona i la Guàrdia Urbana, ajornar la VIII Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana a la segona quinzena del mes de maig de 2022.

Aquesta nova data també implica l'ajornament de la Cursa DiR Kids a la primavera de 2022, que es farà, com és tradicional, als Jardins de Piscines i Esports de l’espai del Diagonal DiR, en el marc de la nova edició de la Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana.

Estem convençuts que aquesta nova edició serà una gran trobada de totes i tots els aficionats i aficionades al running i que podrem tornar a gaudir d’una gran cita esportiva en el marc incomparable de recórrer de nord a sud la Diagonal de Barcelona.

Comptem amb tu! T’esperem al maig del 2022


Llegeix més...

andreugg creat un nou tema ' 5ª Sant Silvestre de Vilafranca (28/12/2019)' en el fòrum. fa 3 anys

Com veig que aquesta cursa no te tema us faig saber que existeix "la Sant Silvestre Vilafranquina" per si algú vol anar-hi. Jo estaré si no hi ha cap contratemps.

Organitza: Cavilafranca
Data: 28 de desembre a les 18h
Recollida de dorsal: El mateix dia de 9h a 17h
Preu: Federats 8 € i per la resta 9€
Web: www.cavilafranca.cat/sant-silvestre

Salut i seguim sumant kms

Llegeix més...

andreugg creat un nou tema ' Mitja Marató de València' en el fòrum. fa 3 anys

Demano disculpes per començar un tema estat mirant i no he sabut trobar-ho, però volia comentar l'experiència.

Aquest diumenge vaig tenir el plaer de poder participar en aquesta mitja desconec si molts vàreu estar però està clar que vaig veure cares conegudes. Crec que com tot te coses bones i dolentes, per això i sense tenir el nivell del David en els seus articles que si que sap analitzar tota una cursa us faig el que jo he vist, sentit i corregut. Desprès podeu criticar-ho tant com cregueu.

Recorregut: Molt correcte
Senyalitzacions : Bé
Llebres: Correcte amb un "però" pel volum de personal que hi havia crec que feia falta un mètode com la marató de BCN moltes més banderes.
Avituallaments: Correctes fins on jo vaig veure, ja que van informar-me que els darrers en el km5 van quedar-se sense aigua.
Girs i estretaments: Correctament indicats
Animació: Correcte, moltes associacions i gent de totes les edats animant durant la majoria del recorregut, això si aquí tenim un altre "però", la linia de meta, estava tant blindada per la seguretat que els familiars o amics no podien estar propers com a BCN si que fan a l'Av. Mª Cristina o Pujades a la MitjaBCN.
Fira del corredor: Aquí estic entre un insuficient o un sufi raspat, ja que era tata gent i això que jo vaig estar a les 11 del mati que no podies gaudir de la fira, això si l'entrega de dorsals i samarretes tot perfecte.
Preu: Correcte, per la quantitat de serveis oferts o veig correcte

La meva experiència com cursa va ser molt positiva, tot i no fer MMP vaig estar molt content, fa molt conèixer el recorregut, vaig voler guardar una mica en el km 10 baixant el ritme de 4:43 a 4:50 i justament tenia de fer el contrari però no sabia si encara quedava més pujada, si dic pujada, sé que el recorregut es eminentment pla, però de la costa fins el km10 pugem 50m, no és molt però es va notant.

No va agradar-me que en el km20 diguessin que era el moment de donar-ho tot, falta 1,097km i crec que si en aquell moment has fet una carrera correcte vas just per tant el darrer cop el dones als 500 o 300m, fer-ho a 1km ho veig un suïcidi mental.

EL post cursa, molt bé tot i que no acabis molt cansat que tens una estona caminant fina arribar a l'aigua, una bosseta de mandarines que ben bones estaven i un micro plàtan. Pels amants de la cervesa tenien barra lliure, però jo com no en prenc doncs na de na. La recollida de bosses va ser ràpida i no vaig tenir cua.

Vaig agrair que els calaixos de la cursa fossin acreditats, realment és nota molt quan surts en una cursa amb gent del teu nivell aproximat. No vol dir que no tinguis adelantaments però tot és més contant, crec que caldria fer-ho més en les nostres. I una segona nota que tenim de prendre es el premi que donen als usuaris que han participat, oferint 5€ de descompte sobre el primer preu, un pot pensar que és poc però aquí no et donen res de res. Porto 4 maratons de BCN i 4 mitges de BCN i zero promocions que hagi pogut aprofitar per ser corredor de l'anterior edició.

Està clar no tot és perfecte. Però ves no vull enrollar-me que tampoc sé ni si interessara aquest comentari un cop superada la cursa, ara a seguir sumant Kms de cara a la Espirall i finalment la Mataró de València.


PD Per si és d'algun interès: Temps final 01:42:11
5K 0:26:48 05m 22s / km
10K 0:23:58 05m 05s / km
15K 0:24:27 05m 01s / km
20K 0:24:21 04m 59s / km
Salut i kms

Llegeix més...

andreugg creat un nou tema ' Saludant i presentant-me' en el fòrum. fa 4 anys

Bon capvespre, tot i no ser nou en aquest món si que ho sóc com un més del grup, el meu nom és Andreu i pot ser algú inclús m'hagi vist en curses "ves a saber com som quatre gats com per no veurem"

Donat que comparteixo les premisses del grup de corredors.cat i gaudeixo del córrer doncs aquí teniu un més dins del grup.

Podeu trobar-me a pràcticament a totes les curses de Barcelona i rodalies de 5, 10, 21 i 42k.

Una abraçada a tots i totes

Salut, kms i somriures.

Llegeix més...