Xavier Aloy creat un nou tema ' Cursa de la festa major de Matadepera (1 de setembre)' en el fòrum. fa 4 anys

Bones gent!

El proper 1 de setembre fan la clàssica cursa de la festa major de Matadepera.

Un circuit 100% urbà amb dues voltes a un circuit de 5 quilòmetres. Jo sempre l'he trobat tant dura com especial. Aquí fa una pila d'anys vaig fer la meva primera cursa (en blanc i negre). Per aquelles époques ja havia deixat el futbol i jugaba a frontó feia uns 10 anys... però per varis motius volia cercar un altre esport i un amic em va animar. Passat de pes com ara més o menys, vaig començar a entrenar pel circuit, recordo córrer per aquells carrers com si fos una ultra, cada quilòmetre era un mal son :joy: :joy:

En fi, que si no vaig sobrat d'entrenaments, si li sumem les vacances amb totes les seves tapes, cervesettes, gelats i altres anirem cap a Matadepera a gaudir-ho com cada anys, és a dir recordant cada un dels excessos que he fet a l'estiu... però i que seria la vida sense aquests petits plaers (com diu aquella dita de carrer per justificar-se quan un s'ha passat un pel) :joy:

És una cursa solidaria amb un cost de 4€

Apa doncs ens hi veiem.

Salut

Llegeix més...

Xavier Aloy creat un nou tema ' M'encanta ser-hi' en el fòrum. fa 4 anys

Molt bones a tothom.

Ja fa temps que segueixo els pastanaga des de l'anonimat i veient el fantàstic ambient que es respira m'he anima't a formalitzar la meva inscripció i fer-me associat.

Tota la vida he fet esport (basquet, futbol...) però ara farà crec que uns 28 anys vaig fer per primera vegada la cursa de Matadepera anima't per un amic. Eren 10 quilòmetres i quasi moro intentant acabar : ))))

Des de les hores, he fet forces curses de totes les distàncies, alguna trail. Farà uns 20 em vaig aficionar a la triatló i duatló. He fet també totes les distàncies, incloent una Ironman que vaig gaudir molt al 2010 (vaig arribar darrera del Marcel Zamora)

Doncs res, espero anar entrant per aquí i motivar-me suficientment per fer alguna cursa més de les que porto fent els darrers tres anys (naixement del meu fill) una mitja molt baixa, sortir una mica més a córrer amb l'excusa i com a mínim saludar-vos físicament.

Salut i força

Llegeix més...