Marc31 Hasn't joined any discussions yet.
Marc31 creat un nou tema ' Marxa Popular Trail d’Arenys 30.05.21 (11km - 230m+)' en el fòrum. fa 3 anys

Bona tarda!!

Obro fil per la cursa de Trail del proper dia 30 de maig que es celebrarà a Arenys.

Després d’apuntar-me a les Cursa de les Tortugues i ser baixa d’última hora per les condicions meteorològiques, aquest cop si que espero poder fer el debut a una cursa de muntanya.

El recorregut no sembla especialment dur i crec que és ideal per fer un primer contacte fora de l’asfalt.

En Roubby i un servidor hi serem. Algún correcat més?

Salut i kms!

Llegeix més...

Marc31 creat un nou tema ' Cursa de les Tortugues 1 de Maig (9:30, la Garriga)' en el fòrum. fa 3 anys

Bona tarda!

Obro fil per la cursa de fons de la Garriga que es celebrarà el proper dissabte 1 de Maig. La cursa consta de dues modalitats (7km 100m d+ i 14km 290m d+) i té un circuit mixt, però amb la majoria del recorregut per terreny muntanyós.

En Roubby i un servidor ens hem apuntat a la modalitat de 14km per estrenar-nos en aquest món del Trail Running.

Algun correcat més hi serà?

Salut i km!

Llegeix més...

Marc31 creat un nou tema ' El Tast de la Mitja Solidària (31/10/20 - Granollers)' en el fòrum. fa 4 anys

Bona tarda correcats,

Obro fil per a la cursa que es disputarà el proper 31 d’octubre a Granollers. Pel que he vist, aquest any el tast tindrà un altre format (amb tant inici com final a Granollers) i els diners de la inscripció aniran destinats a la compra de respiradors per l’hospital de Granollers, una iniciativa molt maca.

Després de la celebració de la Mercè i l’èxit organitzatiu, tinc l’esperança que es pugui disputar (sempre i quan la situació sanitària ho permeti). De fet, a la mateixa web ja s’especifica que es faran sortides esglaonades per evitar aglomeracions.

Sé que encara queda, però obro barquetes per a qui s’animi!

Sub 42

Marc31

Salutacions!!!

Llegeix més...

Marc31 creat un nou tema ' Hola!' en el fòrum. fa 4 anys

Bona tarda!

Aquí un correcat més a la família! Tot va començar fa 3 mesos, quan vaig decidir associar-me després de llegir-vos durant molt de temps i la veritat és que ja he tingut la oportunitat de conèixer alguns membres fantàstics com el fandeslot, mamen o cgrtrail.

Em dic Marc, tinc 33 anys i des de fa 3 anys em vaig aficionar al món de les curses després d’haver corregut tota la meva vida, però no haver-me animat mai a córrer curses (a excepció d’una fa molts anys), principalment per falta de temps. Des de llavors, he fet unes 30 curses i el proper 15 de març debuto en la distància de marató! Durant tot aquest temps he anat progressant fins poder correr una 10k en 40:40 (precisament a Sant Antoni el cap de setmana passat), partint dels 55 a la meva primera cursa. El meu objectiu és baixar de 40, però ara mateix ho veig molt complicat.

Apart de tenir la oportunitat de conèixer gent fantàstica, un altre dels motius pels quals m’he animat a formar part de la vostra associació és la possibilitat de fer de lleure, una tasca que m’encantaria fer abans de concluir aquesta temporada.

Referent a mi, dir que sóc Biòleg i treballo com a professor a un centre extraescolar, una feina que em meravella. Així mateix, m’agradaria destacar que l’esport i els bons hàbits són dos dels pilars del meu dia a dia i, a més, sóc una persona amb moltes inquietuds (per no dir nerviosa, ja que em costa estar quiet i no fer res:silly: )

Doncs bé, com a punt final voldria dir que espero poder anar coneixent tots els que formeu part d’aquesta família i compartir aquesta gran afició que és córrer.

Salutacions,

Marc31

Llegeix més...