miqueljardi creat un nou tema ' MARATÓ RAPA NUI 2021' en el fòrum. fa 4 anys

Hola
doncs com tinc els genolls super destrossats i això de fer una marató en un temps controlat està molt difícil, vaig a inscriure'm (espero que es pugui fer) a la marató Rapa Nui, a la illa de Pasqua. És a dir, faré 27.000 kms entre anar i tornar, per poder correr 42. Bé, correr o caminar, més això últim que lo primer. No hi ha temps límit, i esperen a l´últim. Crec que és una marató molt especial. Però espero que serveixi per fer la meva 10a Marató. Si algú l´ha fet s´accepten consells.Llegeix més...

miqueljardi ha compartit 3 fotos a l'àlbum Fotos fa 4 anys

Molt cansat despres de més de 4 mesos sense correr, però saber que portava al meu costat al Zenon i al Biel m´ha donat força per a poder acabar uns... Veure'n més

S'estan carregant les fotos
miqueljardi creat un nou tema ' Maratons fora d’Europa en 7 hores' en el fòrum. fa 6 anys

Hola
Sabeu de maratons fora d’Europa en 7 hores o més?

Llegeix més...

miqueljardi creat un nou tema ' MARATONS PEL MÓN' en el fòrum. fa 6 anys

Hola
Un cop he fet la marató de Roma, ara m´he plantejat fer una marató a cada continent. I us pregunto si sabeu de Maratons que siguin planetes, amb temps de 6-6.30 com a mínim, i a ser possible amb asfalt, seria per a Sudamèrica, Àfrica, Oceania i Àsia. Ja pel 2019 clar (ja tinc Europa i Amèrica del Nord)

Gràcies

Llegeix més...

miqueljardi creat un nou tema ' XXIV MARATONA DI ROMA' en el fòrum. fa 7 anys

El 8 d´abril es fa la Marató de Roma. Jo, seguint els consells d´alguns de vosaltres que deiau que donaven 7.30 per acabar-la, m´hi he apuntat. L´objectiu serà acabarla, simplement. Amb sort serà la meva 9ena marató. Algú s´apunta? Us adjunto instruccions dels organitzadors. Pel que sigui, i com queden 18 setmanes, ja he començat els entrenaments
Vinga, ens veiem allà


XXIV Marató de l'Acea de Roma
8 d'abril de 2018 8.40 hores - Via dei Fori Imperiali (Coliseo)

Per inscriure's en línia a la Marató de Roma, heu d'utilitzar la zona reservada mymdr.it (dins del lloc web www.maratonadiroma.it ). Els atletes que resideixen a Itàlia, que han arribat als 20 anys en la data de la Marató de Roma, poden participar d'una de les maneres següents:
a) Els atletes registrats per al 2018 per a les empreses afiliades a FIDAL (és obligatori incloure el codi de l'empresa i el codi de l'atleta en el formulari d'inscripció). La validesa de la membresia serà verificada per l'organització directament en línia, a través de la base de dades fidal, per la qual cosa no és necessari enviar cap documentació. Els atletes amb un certificat mèdic que caduqui abans de l'esdeveniment estaran en estat "suspès" fins que el president de la companyia el actualitzi al portal Fidal.
b) els atletes en possessió de l'assegurança obligatòria proporcionada per FIDAL (RunCard) i un certificat mèdic adequat per a atletisme, vàlid el dia de l'esdeveniment;
c) atletes inscrits en una Organització de Promoció Esportiva (Secció d'Atletisme), en possessió de Runcard EPS. Per completar la inscripció, l'atleta ha de proporcionar a l'organització una còpia del Runcard i del certificat mèdic.
d) Els atletes no registrats que resideixin a Itàlia, que poden sol · licitar la inscripció al Club Marató Running de Roma (amb membres anuals Fidal) seguint el procediment indicat al lloc web www.rcmaratonadiroma.it o contactant amb l'organització.
Els atletes individuals o els presidents d'empreses amb atletes inscrits per al 2018 i els titulars Runcard i Runcard-EPS amb el registre a l'esdeveniment autoritzen a l'organització a considerar vàlid l'estat del registre i / o el certificat mèdic, resultant de la base de dades Fidal / Runcard, comprometent-se a informar a l'organització de qualsevol canvi.

TARIFES D'INSCRIPCIÓ
55,00 € - fins al 12 de juliol de 2017
70,00 € - fins al 4 d'octubre de 2017
80,00 € - fins al 13 de desembre de 2017
90,00 € - fins al 31 de gener de 2018
100,00 € - fins al 21 de març de 2018
del 22 al 26 de març de 2018 serà possible sol·licitar la inscripció (subjecte a l'esgotament dels números de borsers) a costa de 110,00 €.
55,00 € - Per a finalitats promocionals per a atletes residents a Itàlia que es registren per primera vegada a la Marató de Roma fins al 31 de gener de 2018
65,00 € - Per a finalitats promocionals per a atletes residents a Itàlia que es registren per primera vegada a la Marató de Roma fins al 21 de març de 2018.
50,00 € - Per a finalitats promocionals per a atletes majors de 75 anys fins al 21 de març de 2018.

Qui hagi de comprar el Runcard ha d'afegir 15,00 €. Qui està en possessió de Runcard vigent en el dia de la cursa té un descompte en la tarifa d'inscripció actual.
Cada atleta també té l'oportunitat de comprar serveis opcionals (vídeo personalitzat, medalla gravada).

Llegeix més...

miqueljardi creat un nou tema ' Temps maxim finalitzar maratons' en el fòrum. fa 7 anys

Hola
Em pregunto si sabeu maratons que tinguin temps de finalitzacio superior a les 6 horrs, que siguin d'asfalt i a ser possible planes. Dona igual on
Gracies

Llegeix més...

Associació Esportiva Corredors.cat
info@corredors.cat
© 2020  Tots els drets reservats