Hansi creat un nou tema ' Mitja marató de Granollers (24-2-19)' en el fòrum. fa 5 anys

Aquest diumenge se celebra la clàssica mitja de Granollers . Hi estic inscrit i obro el fil per si algú més que hi va vol comentar alguna cosa (he flipat que no hi hagués fil obert, serà perquè als que feu la marató de Barcelona us interessa poc fer-la, amb el canvi de data que ha acostat tant Granollers a la marató).

Llegeix més...

Hansi creat un nou tema ' 40è. cros popular de Sants, 10 km (28-10-18)' en el fòrum. fa 6 anys

Falten només 8 dies pel clàssic cros de Sants (que és tot en asfalt, que ningú s'enganyi!)! I no hi havia fil obert! Aquí teniu la seva web .

Per mi és una cursa especial, li tinc molt apreci, i enguany serà el meu retorn a posar-me un dorsal després de gairebé mig any, així que encara em fa més il·lusió!:party: :party:

Llegeix més...

Hansi creat un nou tema ' XXXIX Cros Popular de Sants (29-10-17)' en el fòrum. fa 7 anys

Una cursa que em té el cor robat, pel barri on es fa, pel seu ambient casolà i popular, perquè sempre m'ho passo corrent-la... només falten un parell de setmanes i ja la tenim aquí! Podeu veure la informació a la web de la cursa , si voleu anar directes a la inscripció, és [url=https://https://xipgroc.cat/ca/curses/Sants2017/10k/inscripcio/mes-de-14-anys/]aquest link[/url].

Ens veiem al barri de Sants! :cheer: :cheer:

Llegeix més...

Hansi creat un nou tema ' Cursa de la Mercè (17-9-17)' en el fòrum. fa 7 anys

Les inscripcions d'aquesta clàssica entre les clàssiques estan obertes fa dies. Mirant la web m'ha semblat que es manté bastant com els darrers anys (inscripció a 5 € i amb fins solidaris, típic obsequi de samarreta, organitzadors...).

Suposo que la faré, li tinc un apreci especial perquè va ser la meva primera cursa popular (l'any 2006) i no puc evitar tenir-hi tirada, encara que hi hagi altres molt bones opcions en aquestes dates.

Llegeix més...