Rogaine Sant Quirze del Vallès, 5 de juny

Rogaine Sant Quirze del Vallès, 5 de juny

21 Mai 2022 21:01 #1 per Ricard (Associat/da)
El proper diumenge 5 de juny la UES (Unió Excursionista Sabadell) organitza la primera Rogaine del Vallès a Sant Quirz del Vallès. Teniu dues modalitats, 3 hores pels que volen estar una bona estona buscant fites i 1 hora i mitja, per qui ja en té prou. És una bona oportunitat per provar que és això de les Rogaines i de les curses d'orientació per qui encara no ho heu provat.

Podeu trobar tota la informació de la cursa a la web: ues.cat/blog/primera-rogaine-del-valles/

O també preguntar en el fil.

Què és la rogaine?

La rogaine és una modalitat esportiva de les curses d’orientació en què els participants han de desplaçar-se a peu, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima puntuació passant pels controls en un temps màxim i un ordre lliure.

Els participants disposen d’un mapa on hi ha impresos tots els controls i el seu valor. No tots els controls valen els mateixos punts, això dependrà de la dificultat física i/o tècnica per trobar-los. La puntuació de cada control ve determinada per la desena del número de control. Per exemple fa fita número 35, valdrà 3 punts, i la fita 90 en valdrà 9.

Els equips han d’aconseguir la màxima puntuació passant pels controls en un temps màxim de 3 o 1.30 hora, segons la cursa escollida.

No hi ha recorreguts establerts, cada equip decideix l’ordre de pas pels controls.

Hi haurà un gran número de controls. Cada control es marca sobre el terreny amb una fita d’orientació que consisteix en una tela de tres requadres i forma triangular de 30 x 30 cm, de colors taronja i blanc.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.