Cursa d'eliminació 2015 - CoRReDoRS.CaT (19/12/15)

Cursa d'eliminació 2015 - CoRReDoRS.CaT (19/12/15)

10 Jul 2015 22:39 #1 per Debutante (Associat/da)
Un any més, i com a prova paralela de les 24h d'atletisme que organitza CoRReDoRS.CaT, disputarem la cursa d'eliminació.

Haig de reconeixer que és una de les meves proves favorites. Es espectacular des del principi fins al final. Trepidant tant pel corredor com per l'espectador.

Per si algú encara no coneix aquest invent nostre, us explico ràpidament.

Es tracta de sortir a un ritme molt tranquil guiats per una llebre que va davant i que no es pot avançar, i una llebre que va al darrera que fa de "escombra" i no us pot avançar. Si avanceu a la del davant o us avança la del darrera... eliminats. I amb aquest ritme tranquil feu 200m (mitja volta a la pista). A partir d'aquell punt, les llebres surten de la pista i es corre fins a meta. El que arribi últim.... eliminat!! I sense pausa... una volta més amb la mateixa fórmula. 200m primers lents per recuperar i agrupar el grup i 200m a intentar no arribar l'ultim. Aquí no importa guanyar.... importa no perdre. I així mica en mica es van eliminant atletes fins que s'ho juguen tot a la darrera volta.

Aquest any tornem a apostar per aquesta prova i continuem fent-la dissabte a les 13:00, per començar amb força i espectacularitat les 24 hores que passem a les pistes.

Per tant, la cursa d'eliminació començarà dissabte 19 de Desembre a les 13:00 a les pistes de Can Dragó (Barcelona).

El preu és tan simbólic que no pot servir d'excusa per no participar, fins i tot si ets dels que pensa que a lo millor t'eliminen a la primera volta. Molta gent no s'inscriu per por a ser eliminat a la primera volta. Obviament això passarà sempre. Però hem d'aconseguir trencar aquesta por i fer que hi hagi participants de tots els nivells.

Inscripcions obertes!!

+ info e inscripcions: www.corredors.cat/24hores

Salu2 i kms!!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

08 Des 2015 23:01 #2 per Debutante (Associat/da)
Inscripcions prorrogades fins diumenge 13 de Desembre.

Queda molt poc temps. No us despisteu si no us voleu quedar fora.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

13 Des 2015 16:49 #3 per PUSKY (Visitant)
Que poco movimiento en este hilo. Y sólo 10 inscritos.
Correremos en familia.

Nos vemos en can Dragó

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Des 2015 01:08 #4 per Debutante (Associat/da)
Inscripcions tancades.

En aquesta prova permetem inscripcions presencials el mateix dia a un preu de 5 €. I sempre que arribeu com a minim 30' abans de l'inici de la prova.

Gràcies.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.