Dissetena jornada: Empúries i Mulla't i corre per l'esclerosi i BH Montgat

Dissetena jornada: Empúries i Mulla't i corre per l'esclerosi i BH Montgat

20 Abr 2017 00:59 - 25 Abr 2017 13:34 #1 per piri (Associat/da)

L'Ajuntament de l'Escala amb el suport de la Federació Catalana d'Atletisme, organitzen el proper diumenge 30 d'abril la Marató, La Mitja i els 10 Km d'Empúries que tindran lloc en el marc incomparable que formen l’Escala i Sant Martí. Us proposen una cursa romàntica per sentir-vos captivats per tants i tants segles d'història i de tradició, en un indret únic i privilegiat. Un lloc que és la porta d’entrada de les cultures grega i romana a casa nostra.

La sortida serà a les 8'30 des del Museu d'Arqueologia d'Empúries, indret ple de riquesa històrica i cultural que ha estat el punt de trobada i nexe d’unió de tots els pobles que s’hi han aturat.




La Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple es realitza al circuit de Montmeló. Els atletes podran anar pel circuit, per la mateixa pista. És un esdeveniment totalment solidari en el qual tots poden posar el seu granet de sorra. Per aquest motiu us adjuntem els horaris de totes les curses per si és del vostre interès. Per la LLiGa només compta la cursa de 10k.

Aquest serà el programa de curses pel dia de la cursa, el 30 d'abril:

9.30................... 10km.

10.45................. 5km.

11.30................. Milla adults.

11.45................. Milla infantil.

12.00................. 20km amb bicicleta.

13.00................. 1km Pares + fills amb bici.

13.30................. 2 voltes amb patins.

14.00................. 1 Milla Patins Categoria Infantil.

14.30................. Fi proves


Es tracta de curses solidaries. El preu de la inscripció serà destinat a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Les curses no són competitives i per tant no hi han categories. Es busca la manifestació esportiva i solidària de tots/totes els/les ciutadans/nes, i la participació és oberta a tothom. Malgrat això, s’entregaran guardons als tres primers classificats (homes i dones) de cada cursa.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

25 Abr 2017 13:26 #2 per piri (Associat/da)

Un dia més tard tindrem la Cursa BH Montgat organitzada per Life for Events tindrà 10km d'asfalt i es realitzarà pel dret a l'alimentació saludable. La sortida davant de l'estació de RENFE de Montgat dilluns 1 de maig a les 10h.

La recollida de dorsal serà:

- Diumenge 30 d’abril de 17.00 a 20.00 h a la Plaça Mallorquines.

- Dilluns 1 de maig de 8.00 a 9.30 h al mateix lloc.

Els serveis seran els següents:

Guarda-Roba:
Aquest  servei  estarà  disponible fins a 15 min abans de l’inici de la prova. Es trobarà  ubicat  al  casal  de  gent  gran  a  20  m  de  la sortida.

Avituallament:
hi haurà un avituallament líquid al quilòmetre 5 i un líquid i sòlid a l’arribada.

Cronometratge:
serà  a  càrrec  de  Championchip. Al finalitzar la cursa els participants coneixeran el seu  temps  total,  temps  real,  temps  parcials  al quilòmetre    5    i    classificació    final.    Aquesta informació  es  podrà  consultar  a  la  web  de  la cursa, el dia de l’esdeveniment.

Servei mèdic:
Els participants estaran coberts per una  assegurança  mèdica  i  el  dia  de  la  prova  hi haurà un servei preventiu (SVB)


La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

07 Mai 2017 18:07 #3 per Jorfer (Associat/da)
Actualitzada aquesta jornada.

Si trobeu a faltar a alguna persona ens ho feu saber si us plau.  :yes:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.