30 km Vies Verdes Cassà - Platja d'Aro

30 km Vies Verdes Cassà - Platja d'Aro

17 febrer 2019 22:36 #1 per Sergi42195 (Associat/da)
Avui he matinat molt, a les 5:30 per desplaçar-me cap a Platja d'Aro, d'on he agafat l'autocar fins a Cassà. En principi sortia a les 07:30 h, però han demorat la sortida 10 min, imagino per esperar a algú. Un encert.

Arribat a Cassà, tots els del autocar al bar que hi ha just davant la sortida, doncs feia fred de veritat. Menys mal que ha sortit el sol, i aleshores tot és més agradable.

El servei de guarda-bosses, és el propi autocar, i es pot deixar sense problema, al no ser gaires participants o almenys m'ha semblat.

La sortida, puntual a les 9 h, on al principi, es fa un petit recorregut per dins la població per asfalt, però una vegada surts, és un plaer enganxar terra i anar fins a Llagostera. Un paisatge genial i que et fa oblidar del fred. Conforme deixes Llagostera i vas cap a Santa Cristina d'Aro, aquí ja notes que comença a baixar el perfil, cosa que agraeixen les cames. En cap moment hi ha grans pujades, sinó suaus pujades i moltes més baixades també suaus.

Conforme arribes a Platja d'Aro, el terreny ja és més pla, i al ser els darrers 5 qm. el meu cos ha patit una mica per mantener els ritmes. Finalment, quan ja et trobes al Passeig marítim de Platja d'Aro, i quan sols resta un quilòmetre per l'arribada i veus un cartell que indica que resten dos, et toca la moral.

Avituallaments molt correctes, voluntaris agradables, serveis de dutxes, begudes i menjar al pavelló de Platja d'Aro, fa que en pensi repetir en altres edicions aquesta cursa.

Fins aviat, i temps final de 2:33:41 sumant 30 quilòmetres que em deixen satisfet per seguir entrenant i gaudir d'aquest esport.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

18 febrer 2019 07:37 #2 per Mona (Associat/da)
Quina cursa més xula! Segur que ha estat un plaer fer-la, jo me la vaig estar mirant, però ahir treballava, així que res de res! Potser l'any vinent!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

18 febrer 2019 10:24 #3 per Ricardinho (Visitant)
Jo ahir vaig fer la marato
Gran circuit.

Ricardinho

Please Entra or Crear compte to join the conversation.