Sergi42195 creat un nou tema ' Mitja marató Vies Verdes (05/03/2023)' en el fòrum. fa 7 mesos

Bon dia,

Ahir vaig anar per tercera vegada aquesta cursa molt i molt recomenable.

A l'any 2019, si no vaig errat, vaig fer una tirada de 30 qm cara a la marató. Em va encantar les vistes, recorregut i al anar per terra compacta, és sensacional, al no carregar tan articulacions, genolls i acabar muscularment millor.

Any passat, ja vaig fer la mitja marató al igual que aquest any.

Cursa ben organitzada, i has de matinar si vas des de BCN, al haver de deixar el cotxe a Platja d'Aro, per agafar autocar que et porti al lloc de sortida. Al haver diferents distàncies, has d'agafar un autocar o un altre a la zona que es troben aparcats.

L'únic però d'aquest any respecte edició anterior, és la mesura del recorregut. En el cas de la mitja, vam fer una volta per Llagostera que any passat no havia. De seguida, t'adones que els cartells indiquen que falten X quilòmetres, quan és una mica més la distància que falta per completar. En el meu cas, uns 800 m. També en edició 2022, una vegada fet Parc dels Estanys, s'anava a buscar baixant per el costat de El Riudaura el Passeig per arribar al Palau d'Esports. No vam anar a buscar el Passeig, si no directament al Palau. Segons deien per temes d'obres. La resta, molt i molt bé. Avituallaments, organització, begudes, menjar, etc ...

Resultat 1:41:17 però ja dic que falten metres per completar distància. A 5'00 el km, i molt content de repetir aquesta cursa.

Fins aviat,

Llegeix més...

Sergi42195 creat un nou tema ' 30 km Vies Verdes Cassà - Platja d'Aro' en el fòrum. fa 5 anys

Avui he matinat molt, a les 5:30 per desplaçar-me cap a Platja d'Aro, d'on he agafat l'autocar fins a Cassà. En principi sortia a les 07:30 h, però han demorat la sortida 10 min, imagino per esperar a algú. Un encert.

Arribat a Cassà, tots els del autocar al bar que hi ha just davant la sortida, doncs feia fred de veritat. Menys mal que ha sortit el sol, i aleshores tot és més agradable.

El servei de guarda-bosses, és el propi autocar, i es pot deixar sense problema, al no ser gaires participants o almenys m'ha semblat.

La sortida, puntual a les 9 h, on al principi, es fa un petit recorregut per dins la població per asfalt, però una vegada surts, és un plaer enganxar terra i anar fins a Llagostera. Un paisatge genial i que et fa oblidar del fred. Conforme deixes Llagostera i vas cap a Santa Cristina d'Aro, aquí ja notes que comença a baixar el perfil, cosa que agraeixen les cames. En cap moment hi ha grans pujades, sinó suaus pujades i moltes més baixades també suaus.

Conforme arribes a Platja d'Aro, el terreny ja és més pla, i al ser els darrers 5 qm. el meu cos ha patit una mica per mantener els ritmes. Finalment, quan ja et trobes al Passeig marítim de Platja d'Aro, i quan sols resta un quilòmetre per l'arribada i veus un cartell que indica que resten dos, et toca la moral.

Avituallaments molt correctes, voluntaris agradables, serveis de dutxes, begudes i menjar al pavelló de Platja d'Aro, fa que en pensi repetir en altres edicions aquesta cursa.

Fins aviat, i temps final de 2:33:41 sumant 30 quilòmetres que em deixen satisfet per seguir entrenant i gaudir d'aquest esport.

Llegeix més...

Sergi42195 ha compartit una foto. fa 6 anys

I ara ... que haig d'escriure aquí?