13a Sant Silvestre Montblanquina per la Marató de TV3- 31 de desembre Montblanc

13a Sant Silvestre Montblanquina per la Marató de TV3- 31 de desembre Montblanc

27 Des 2019 09:57 #1 per CAM (Visitant)
Benvolgut corredor/a,

Aquest proper dimarts 31 de desembre de 2019, el club Atlètic Montblanc organitza la 13ena Sant Silvestre Montblanquina per la marató de TV3 que aquest any està dedicada a la lluita contra les malalties minoritàries. Els beneficis de les inscripcions es dediquen a la Marató de TV3.

A l'igual que en les darreres edicions, el recorregut amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc de Montblanc té una distància de 3,5km per la sant Silvestre Popular, i de 500 metres per la Sant Silvestre Infantil. En la cursa popular es fa dos tombs pel casc històric de Montblanc.

Com cada any la Sant silvestre es veurà acompanyada de tota una de serveis com la música durant la cursa, berenar per a tots els participants, sorteig de regals dels col·laboradors, bossa del corredor, photocall,... per tal de que tots els corredors i corredores gaudeixin al màxim corrent l'últim dia de l'any.

Tota la informació de la cursa i per fer les inscripcions la trobareu a www.atleticmontblanc.cat . Les inscripcions es tancaran el 28 de desembre o bé quan s'hagi arribat al límit, que és de 100 participants a la sant silvestre infantil i del 250 a la sant silvestre Popular.

Recordar que en la Sant Silvestre el que es busca és que la gent gaudeix corrent l'últim dia de l'any més que la part competitiva. Per aquesta raó només es fa classificació pels 3 primers classificats masculins i les tres primeres femenines.

Podeu seguir totes les novetats de la Sant Silvestre Montblanquina pel facebook o la pàgina web del Club Atlètic Montblanc

No us la perdeu!!!

www.atleticmontblanc.cat
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

30 Des 2019 08:32 #2 per fandes (Associat/da)
Estaré de repós aquest dia, però sempre és bo llegir de curses que no coneixies.

Moltíssima sort i que sigui un gran esdeveniment, endavant!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.