Trenca3pics

Trenca3pics

23 Oct 2018 10:05 #1 per fandes (Associat/da)
Hola companys! Sols era per comentar-vos que aquest diumenge tastarem una nova (per mi) cursa de muntanya al Bages, la trenca3pics . Per si algú no tenia pla o bé ja s'hi havia inscrit (hi ha 10 o 22km) molarà veure'ns per terres de la Catalunya interior! Sinó ja us explicaré que ens ha semblat, bona setmana :)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

25 Oct 2018 23:09 #2 per Sarcel (Associat/da)
Gaudirás segur Dani. A Navás hi vaig anar dos cops cuan la cursa és deia 3Pics i és feia amb sortida a les cinq de la tarda si no recordo malament. Arribavás cuan és feia de nit, era un bon recorregut força corrible. Potser ara no tan veien el perfil... Però igualment era D+ 800 per la mitjà. En tot cas, que vagi bé! :)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

26 Oct 2018 08:57 #3 per fandes (Associat/da)
Que bé Sarcel ! Doncs en unes hores us explico! La previsió és que plogui durant tot el cap de setmana, així que li afegim un punt de diversió ;)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

28 Oct 2018 20:00 #4 per fandes (Associat/da)
Molt recomanable la :runner: a Navàs, com deia la Sarcel! La ?️ no ens ha aturat, i això que no ha deixat de caure en tot el cap de setmana ? molt original que en el darrer cim de la cursa tots haguessim de tocar la campana ?, corressis la Trenca3Pics o Trenca1Pic que era el meu cas! Que el nom podia ser "compte no rellisquis" ?, pensava aprofitar-la per preparar els puges i baixes ? dels crossos i pel mateix preu ens hem ? endut moooooolt de fang i per sort cap plantofada.

Cursa casolana, amb molt d'amor ? i super super ben marcada! I tot i això ?, m'he perdut, però perquè m'he deixat les "? del cerca" a casa ?. Us la recomano molt ? accessible a qualsevol corredor pero amb alguns punts exigents alhora ?? apte per tots els públics!

Avui ha tocat controlar-se a les ↘️ baixades, i veure passar els ? muntanyencs que dóna gust veure com ?️ tracen! La setmana que ve toca ☑️ un bon objectiu, ajudar a ⛴️ i demostrar-se que ho fem bé ?. Al final 11é i dels més ràpids al primer km pla i el més ràpid al darrer :fire: l'asfalt s'ha de notar!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

29 Oct 2018 14:31 #5 per Sarcel (Associat/da)
M'en alegro de que t'hagi agradat Fandes, malgrat la pluja i el fang.

Una altre cursa on és pot tocar la campana, tot i que no ho diuen (però hi ha un cartell explicatiu que convida a fer-ho) és la Cursa del Fau a Maçanet de Cabrenys que és fa a l'agost. L'any vinent has d'anar-hi si pots, que a més a més acostuma anar-hi tot una colla de Corredors.cat.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

29 Oct 2018 15:27 #6 per fandes (Associat/da)
Que bona Sarcel! Estaré ben atent, perquè veig que es corre a l'Agost... Perfecte per tancar temporada!

Ens veiem a les 24 hores i espero que un pèl abans també!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.