29-5-2022 XXIX Pujada a les Dues Pedres

29-5-2022 XXIX Pujada a les Dues Pedres

19 Mai 2022 18:48 #1 per fandes (Associat/da)
La decana de les proves que organitza la Unió Colomenca d'Atletisme! Realment, si mirem la història de la cursa és tot just la 26a que celebra l'entitat colomenca. Les 3 anteriors van córrer a càrrec dels antics Corredors de Fons de Santa Coloma, però aquesta és una llarga història que sols m'ha arribat d'orelles...

Recorreguts: 5k i 10k

Característiques: Essencialment pista, molt ràpida per "muntanyeros" i molt adient per a que s'animin els "asfalteros". Es pot fer fins i tot caminant.

Hora de sortida i temps límit: 9h les dues curses, temps màxim de 2h per completar-les.

Serveis intracursa: marcatge vertical (cinta), avituallaments líquids km 2,5 i 5,5, kilometratge orientatiu.

Serveis pre i postcursa: Guardarroba, serveis, dutxes, massatges, zumba postcursa, curses infantils, cervesa artesana (Capfoguer), entrepà, fruita, beguda.

Recollida dorsals: el mateix diumenge, de 7:30 a 8:30 en el Poliesportiu Prat de la Riba. Tindrem stand Sabatilles Solidàries

Molt bé, on m'inscric? A la web uca.cat o també presencialment a Santa Coloma de Gramenet en els següents punts: Esports Jovic (C. Mossèn Jacint Verdaguer, 23); Esports Marathon (C. Sant Jeroni, 18); Piccolo-café (Pça. Ferran de Sagarra 8); Gomina2 (C. Joan Ràfols, 1).

Us espero des de la banda del voluntari! També us podeu animar a això si voleu ;). Però tan de bo la pugueu gaudir corrent o caminant!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

28 Mai 2022 10:07 #2 per Roubby (Associat/da)
Apuntat!!

Demà serà la meva primera participació.

Ens veiem!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

05 Jun 2022 17:41 #3 per fandes (Associat/da)
Gràcies als Correcats que vau venir i a les vostres opinions favorables a l'acabar la cursa! Aquest any de recuperar les curses no ha estat fàcil... :hearteyes: I veure-us feliços és el millor premi!

Ens veiem aviat!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.