13ªJornada: Trailwalker, Llagosta, Rodal, Garrotxa i Salamandra.

13ªJornada: Trailwalker, Llagosta, Rodal, Garrotxa i Salamandra.

28 Mar 2018 19:31 - 28 Mar 2018 19:33 #1 per piri (Associat/da)
Pel dissabte 14 d'abril de 2018 a les 10h a Olot: Via Verda Pirineu - Costa Brava (Girona) tindrà lloc la Trailwalker Girona 2018

Us recordem que l'objectiu es centra en la manca d'accés a l'aigua potable fa que milions de persones visquin a la pobresa i que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua. Amb el Trailwalker s'aconsegueixen donatius amb els que Oxfam Intermón acostem aquesta aigua perquè més persones puguin tenir una vida digna. Camina per elles i canvia la seva vida.

Recorregut: 100 km en un màxim de 32 hores

Desnivell: Positiu 423 m; Negatiu 986 m

Equips: 4 marxadors + 2 de suport amb cotxe que us ajudaran a cada avitualllament.





Ja pel diumenge 15 d'abril es celebra la 31a edició de la Cursa Popular de la Llagosta. La prova serà pel diumenge 15, organitzada per l'Ajuntament de La Llagosta comptant amb un circuit de 10k.

La cursa començarà a les 10h del matí des del carrer de l'estació.

Els dorsals es podran recollir a l'escola Joan Maragall en horari de 8 a 9:15 del matí.






També pel pròxim diumenge 15 d'abril de 2018 i a partir de les 10 del matí, se celebrarà la 24a edició del la Mitja Marató de la Garrotxa - Memorial Josep Abulí organitzada pel Club Natació Olot.

El circuit, que comença i acaba a les instal·lacions del CN Olot, transcorre per la part nord de la Vall d'en Bas (pels pobles de la Pinya i el Mallol), des d'on es pot gaudir d'unes esplèndides vistes de la muntanya de Santa Magdalena i del Puigsacalm. La ciutat d'Olot, com no podia ser d'una altra manera, també és un escenari privilegiat de la prova.

Com ja és costum, durant la cursa els atletes podran recuperar forces amb els punts d'avituallament repartits pel recorregut on voluntaris repartiran aigua. Tots els participants podran gaudir a l'arribada dels serveis de vestuaris, dutxes, guarda-roba i de massatges. A més a més, per recuperar forces se servirà un petit refrigeri.




L’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell organitza la cursa del Rodal de Sabadell pel 15 d'abril del 2018 a les Pistes Municipal d’atletisme Josep Molins en la Zona Esportiva de Sant Oleguer a les 10h00

La distància a recórrer serà de 15,3 km. aproximadament (Riu Ripoll - Bosc de Togores-Riu Ripoll).




I finalment la Salamandra Xtrail 2018 a Castellar del Vallés, la qual forma part del circuit de curses Taymory Xtrail en dues distàncies: 15'3 i 24,2k.La sortida serà a les 9:30 i 9:00 respectivament.

Es recorrerá uns racons espectaculars per la pràtica del Trail Run de la mà dels Salamandra Trail i el CEM de Castellar del Vallés. Amb una sortida cèntrica s'entrarà al ràpid al mig del bosc de Castellar per començar a gaudir dels millors corriols de la zona. El castell de Clasqueri, Sant Feliu del Racó, Les Arenes, la Serra de Pinós o la pujada i baixada al Puig de la Creu, trobarem els punts mes emblemàtics.

Els dorsals es podran recollir el dissabte 14 a la Plaça Major de 10 a 13h. i de 16 a 18h. i el diumenge de 7:30 a 9:00

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

29 Mar 2018 02:03 #2 per piri (Associat/da)
Farcim una mica més la tretzena jornada amb la Cursa nocturna de l'Hospitalet. Tindrà dues distàncies: Els 5k i els 10k. Es disputaran el dissabte 14 d'abril del 2018 a la Plaça d'Europa.

Aquest any, un euro de la vostra inscripció anirà destinat al projecte ‘Fitxa Talent’ de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), amb l’objectiu d’ajudar els joves investigadors.

La recollida de dorsals es podrà fer a:

– Fira del Corredor, el divendres 13 d’abril de 15h a 22h o dissabte 14 d’abril de 10h a 18h.
– Plaça d’Europa, punt de l’activitat, el dissabte 14 d’abril de 18.30h a 19h.

Paral·lelament el Decathlon Gran Via 2 organitza, conjuntament amb La Bolsa del Corredor, un entrenament previ dirigit pel seu equip d’entrenadors el dilluns 9 d’abril a les 19h, amb punt de trobada al Decathlon Granvia 2. Places limitades a 80 persones. Cal inscripció prèvia fins el 16 d’abril. Totalment gratuïta.

En finalitzar la sessió, tots els participants podran gaudir d’una degustació de barretes i begudes isotòniques a Decathlon Gran Via 2 i se sortejarà entre tots els assistents unes bambes Kalenji Kiprun Fast. També s’habilitarà un servei de guarda-roba.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

18 Abr 2018 21:17 #3 per Jorfer (Associat/da)
Jornada actualitzada.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

20 Abr 2018 18:36 #4 per Jorfer (Associat/da)
Tots els resultats actualitzats fins la jornada tretzena.
Sentim la demora.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.