17ª Jornada: Delta-Prat, 10 blaus, Martorell i els 10 de Sant Isidre i Sant Boi

17ª Jornada: Delta-Prat, 10 blaus, Martorell i els 10 de Sant Isidre i Sant Boi

01 Mai 2018 14:11 #1 per piri (Associat/da)
El Periòdic Delta i el Pratenc organitzen, amb el suport institucional del Ajuntament del Prat de Llobregat, la 19ª edició de la CX Cursa Delta Prat que es disputarà el proper 6 maig de 2018 a les 9 hores.

La distància de la edició XIX de la CX Cursa Delta Prat serà de 10 km oficialment certificats per la Federació Catalana d’Atletisme. La sortida i l’arribada serà a les Pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier, dintre d’un circuit urbà de 5 km. al que es donarà dues voltes. El temps màxim serà d’1h.30 min.

Hi haurà un avituallament líquid aproximadament a la meitat de la cursa a més de l’habilitat a la finalització. Hi hauran serveis sanitaris tant a l’arribada com a la cua de la cursa. Servei de dutxes i guarda-roba al pavelló cobert del Complex Esportiu Municipal Sagnier.






El Club Atletisme Sant Boi organitza la 33a Cursa Popular Vila de Sant Boi el dia 6 de maig a les 9:00 h. Té una distància urbana de 10k, i també tindran a partir de les 12h curses infantils.

La sortida i l'arribada serà a l'estadi municipal d'atletisme Constantí i Miranda al carrer de les Orioles, just al costat de la comissaria de la policia local de la població.

Horaris de recollida del dorsal per la cursa Open Popular:

Dies de recollida per als residents de Sant Boi, Barcelona i Àrea Metropolitana de BCN.

Divendres 4 de maig de les 18.00 a les 20 h (a Quadis)

Dissabte 5 de maig de les 10.30 a les 14 h i de les 18.00 a les 20 h. (a Quadis)


Dia exclusiu per recollir el dorsal pels residents de fora de l’Àrea Metropolitana de BCN i incidències.

Diumenge 6 de maig de 2018 (a l’Estadi d’Atletisme Constantí i Miranda)

Des de les 7 fins a les 8.45 h. els de la cursa de 10K.





Pel diumenge 6 de maig del 2018 el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM) i el Martorell Atlètic Club (MAC) organitzen la 20ª edició dels 10k de Martorell. La sortida serà a les 10h i estarà situada en el Complex Esportiu Torrent de Llops que el trobareu en el Carrer de Josep Vilar.

En el mateix Poliesportiu situat al carrer Josep Vilar podreu recollir el pitrall els dies:

5/05/2017 de 16.00 a 21.30 hores 6/05/2017 de 7.30 a 9.00 hores







Els 10 Blaus, és a dir, la Cursa del barri barceloní de Gràcia, es celebrarà el dia 6 de maig del 2018. Es organitzat pels Castellers de la Vila de Gràcia, juntament amb el club esportiu CorreCATagafo ( www.correcatagafo.com ) i l’entitat AcidH ( www.acidh.org ).

Es donarà el tret de sortida a Pi i Margall (tocant a Pça Joanic). A les 9.00 hores la cursa infantil i a les 09:30 la cursa d’adults.

La cursa infantil és fins als 14 anys. Pels corredors entre 14 i 18 anys caldrà lliurar una autorització al moment de recollir el dorsal del menor signada pels tutors legals.

Les distàncies seran per la cursa infantil: 1 km. Pels adults: 5 km i 10 km. El punt d’avituallament estarà situat aproximadament al km 5 i al final de la cursa.


Es recollirà el dorsal en el:

Local dels Castellers de la Vila de Gràcia (Can Musons C/ Alzina 7) dissabte 5 de maig de 10h a 19h

A Run de terra: divendres 4 de maig (horari de botiga) (Av. Príncep d’Astúries 36)

Els serveis seràn els següents:

- Servei de guarda-roba durant la cursa.

- Servei d’ambulància medicalitzada (a la sortida i arribada i al punt més allunyat del recorregut).

- Sessions de preparació prèvies a la cursa organitzades pel Club de corredors de Holmes-Place Europolis i CorreCATagafo.

- Ús lliure de les instal·lacions de Holmes-Place Europolis el dia de la cursa (entrada fins les 15h, presentant el dorsal).







A les 9:30 hores del diumenge 6 de maig serà quan tindrà lloc la 24ª edició de la Cursa Fira de Sant Isidre, a Cardedeu. La sortida i l'arribada estaran al Pavelló Municipal d’Esports, carrer Jaume Campmajor, 30. És una cursa organitzada pels Corrigaires de Cardedeu on el recorregut són 10k d'asfalt els quals comptaràn amb la versió pels competidors amb cadira de rodes. Tots ells sortiran uns minuts abans que els altres.

Han fet petites variacions del circuit, però seguixen mantenint el seu espèrit de voler fer una cursa ràpida, fent-la passar per llocs emblemàtics de la vila. Volen que pugueu gaudir dels camps que els envolten , de les vistes al Montseny i d’un dia d’esport molt especial.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

13 Mai 2018 16:29 #2 per Jorfer (Associat/da)
Actualitzada la lliga fins aquesta jornada.

Continuem.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.