28a Jornada de la LLiGaCoRReCaT: La cursa popular de Ripollet.

28a Jornada de la LLiGaCoRReCaT: La cursa popular de Ripollet.

13 Ago 2018 01:37 #1 per piri (Associat/da)
El 26 d'agost serà la Festa de Major de Ripollet i ho celebrarà amb dos curses de 5 i 10k que recorreran la població. La sortida estarà situada al Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus a les 9h. del matí. En el qual també disposareu de servei de guarda-roba i dutxes.

A partir de les 7:30 començaran a repartir els dorsals de les curses d'adults i acabaran a les 8:30.

Una vegada acabin les dues curses, aproximadament a les 10:20, hi hauran tres curses infantils on podran córrer els nens i les nenes nascudes del 2001 cap endavant. És a dir categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí.

Les inscripcions a les curses de 5000 i 10000 metres tindran un cost de 3 euros. Una vegada finalitzat el lliurament de trofeus, es realitzarà un sorteig de 3 sessions de fisioteràpia al centre de referència del Ripollet Unió Atlètica (Fisioesport) entre els participants de les curses de pagament.

Les inscripcions es podran realitzar a través de la web: xipgroc.cat/ca/curses/Ripollet2018/10k/inscripcio/llarga

El termini d’inscripció finalitzarà el dijous 23 d’agost a les 20 hores, o quan s’arribi als 1000 inscrits entre les 2 curses. No es faran inscripcions el mateix dia de la cursa.

Les inscripcions a les curses infantils són gratuïtes, es podran realitzar mitjançant el mateix web d'inscripció que pels adults.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

28 Ago 2018 13:13 #2 per Jorfer (Associat/da)
Jornada actualitzada amb els resultats.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.