32a Jornada de la LLiGaCoRReCaT: La Mitja de Mollerussa i la del Castell.

32a Jornada de la LLiGaCoRReCaT: La Mitja de Mollerussa i la del Castell.

10 Oct 2018 21:27 #1 per piri (Associat/da)
L'edició número 31 de la Mitja de Mollerussa es realitzarà el diumenge 21 d'octubre del 2018 a les 10h. El lloc de la sortida serà el Camp de Futbol Municipal mentre que l'arribada estarà al Parc Municipal de Mollerussa. El recorregut té un tram urbà sortint de Mollerussa, passa per Golmés i acaba a Mollerussa.

A més també comptarà la cursa de 5k que es celebrarà al mateix temps.

La informació tècnica del recorregut té com alçada màxima: 290 metres amb un temps màxim de 2:30:00

Comptarà amb cinc avituallaments líquids i un sòlid.

Els serveis de la cursa són:

- Servei guardarroba

- Prova cronometrada amb xip

- Cursa infantil

- Servei de dutxes

- Servei de massatge

- Botifarra o menjar a l’arribada

- Modalitat cadira de rodes

- Trofeu als guanyadors

- Sorteig de premisLa Mitja del Castell per aquest diumenge 21 d'octubre és el primer Trail del Parc de Collserola amb un nivell alt, 1.150 metres de desnivell positiu acumulat durant 25,6 quilòmetres de corriols, pistes i trialeres amb sortida i arribada ubicats en un marc incomparable com és la Vila i el Castell de El Papiol.

És una cursa impulsada i organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja del Castell i amb la col·laboració de l'Ajuntament del Papiol.

Les persones participants en la Mitja del Castell disposaran d’avituallaments líquids i sòlids. Hi haurà un primer avituallament líquid al km 5; un segon sòlid i líquid al km 9; un tercer líquid al km 15; i un quart sòlid i líquid al km 21,5.

Tots els participants tindran la “bossa del corredor” amb obsequis, que es repartirà una vegada finalitzi la cursa. El dorsal i el xip (en el cas de llogar-lo) es recolliran a partir de les 7:30, el mateix dia de la cursa. Hi haurà esmorzar de botifarrada al finalitzar la prova, per corredors i voluntaris.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

03 Nov 2018 13:51 #2 per Jorfer (Associat/da)
Resultats d'aquesta jornada inclosos a les classificacions.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.