33a jornada: El Tast, Sants, 10k Manresa, Mitja i Marató de Collserola i Fem Sui

33a jornada: El Tast, Sants, 10k Manresa, Mitja i Marató de Collserola i Fem Sui

25 Oct 2018 00:29 #1 per piri (Associat/da)
La propera edició del Tast de la Mitja serà el dissabte 27 d’octubre de 2018 a les 10.30 h. Està organitzat per l’Associació Esportiva La Mitja, amb la col•laboració dels ajuntaments de la Garriga, les Franqueses, Canovelles i Granollers.

La sortida 10K serà a l’avinguda Mil•lenari de Catalunya cantonada amb carrer Jacint Verdaguer de la Garriga a les 10.30 h. Mentre que la sortida dels 5k serà al carrer Via Europa, entre el carrer d’Alemanya i el carrer d’Italia, davant deixalleria. Les Franqueses del Vallès (El mateix lloc avituallament corredors Tast 10K). A les 10.45 h.

La recollida de dorsals serà:

- El divendres 26 (de 10 a 14 h i de 16 a 20 h) al gimnàs l’Espai de Granollers (Pg. Conca del Besòs, 12, Granollers).

- El dissabte 27 d’octubre de les 8 h a les 9 h al gimnàs de les pistes d’atletisme (C. Camp de les Moreres, s/n., Granollers).

Els serveis pels corredors/es seran:

Bus: Hi haurà servei d’autobusos de Granollers a la Garriga, el dissabte a partir de les 9 h des de les pistes d’atletisme de Granollers. Qui el vulgui fer servir ho haurà de fer constar a la butlleta d’inscripció. El preu del bitllet serà 2€.

Els corredors/es del Tast 5K també tindrán el servei de Bus de Granollers fins al punt de sortida, el dissabte a partir de les 9 h des de les pistes d’atletisme de Granollers. Qui el vulgui fer servir ho haurà de fer constar a la butlleta d’inscripció. El preu del bitllet serà 2€.

El Club Les Tortugues de La Garriga col•labora amb el Tast assegurant la seguretat del circuit en els primers 5 km amb voluntaris del club, de La Garriga i de l’Institut Manuel Blancafort.
Avituallaments: Al quilòmetre cinc i a l’arribada.

Guarda-roba i vestidors: Els corredors participants podran utilitzar el guarda-roba i els vestidors, situats a l’arribada.

El Cros Popular de Sants és una de les curses més arrelades i amb més tradició de les que es disputen a Barcelona. L’origen el podem trobar l’any 1934, quan l’Ateneu Enciclopèdic Sempre Avant va decidir celebrar el Primer Gran Premi de Sants, una prova atlètica pels carrers de Sants.

Serà ja pel diumenge 28 d'octubre a les 10 hores. La sortida i l’arribada estaran situades a la Rambla del Brasil cantonada carretera de Sants.

El proper 28 d'octubre, els carrers de Manresa es tornaran a omplir de corredors i corredores pels seus 10k que vol ser una festa atlètica, on tothom hi te cabuda, els que corrent molt i els que no corrent tant, però que tenen els seus propis objectius personals. Una cursa, que amb aquesta, sumarà 15 edicions. Des de aquell llunyà 2004 en el que uns 250 corredors varen participar, la cursa no ha parat de créixer en participació i en qualitat dels atletes.

El servei de guardarroba i lliurament de dorsals i xips el mateix dia de la cursa a partir de les 8:30h. al costat de la sortida, tot i que pot variar degut a unes obres que s'estan duent a terme a la Plaça Bonavista, llavors seria a la plaça davant del Sagi. Els que no tinguin xip groc, hauran de recollir xip blanc de lloguer a retornar al finalitzar la prova.Dutxes al l'Estadi Municipal d'Atletisme "El Congost" a 10 minuts a peu de l’arribada.

A Collserola tindrem una Mitja marató i una Marató aquest diumenge:

L'Itinerari-Marató Parc de Collserola és un circuit al voltant del Parc amb sortida i arribada al Velòdrom d'Horta que segueix un recorregut de 42,195 Km.

L'Itinerari-Mitja Marató Parc de Collserola té sortida i arribada al mateix lloc seguint una part del Parc recorrent 21,097 Km.

Ambdues proves permeten descobrir la Serra de Collserola: una veritable illa verda d'unes 8.000 Ha., situada entre els rius Besós i Llobregat, enmig d'una de les àrees urbanes més denses de la ribera mediterrània.

El pitrall i el xip de lloguer, es podran recollir des del 23 Octubre al 25 d' Octubre, a la botiga d'esports de muntanya Equipa't a la plaça Pau Claudel, n º 2 (prop de la plaça Virrei Amat) de 17,00 a 20,30 hores, i també es podrà recollir a la seu de la nostra entitat: Carrer Pintor Mir, 16 baixos el dia 26 d'Octubre de 17 a 21 hores i el dia 27 d'Octubre de 10.00h. a 14.00h. i de 16.00h a 19.00h.

El dia de les proves no s'entregran pitralls, ni xips, excepte les inscripcions de corredors residents fora del àrea metropolitana de Barcelona que així ho sol•licitin.

Els XIII 10k del Mediterrani es celebraran el diumenge, 28 d’octubre de 2018 a les 09.00h. El punt de sortida i arribada estarà situat dins del Canal Olímpic de Castelldefels.

La recollida de dorsals i bossa del corredor es farà en el Centre Comercial Ànec Blau. Avda. del canal olímpic, 24 • 08860 Castelldefels (Barcelona). Es dividirà en tres franges:

- Divendres 26 de 16h a 21:30h

- Dissabte 27 de 10:30h. a 21:30h.

- Diumenge 28 de 7:00h. a 8:30h.

Les incidències i altes noves es tramitaran divendres 26 i dissabte 27 fins les 20:30h. El mateix dia de la cursa no es realitzaran incidències ni altes noves.


El 28 de novembre de 2018 es disputa el 6è Trail FemSui-Vilamajor, organitzat per CEC Vilamajor.

El recorregut circular us portarà per camins i corriols fins al cim de El Sui (1.318m.) dins del Parc Natural del Montseny, passant per llocs característics de la zona com el Turó de Samon (1.267m) i l’ermita de Sant Elies (988 m), per acabar al parc de Can Sauleda (255 m) de Sant Antoni de Vilamajor.

- 28,500km de recorregut i 3.100m de desnivell acumulat.

- Briefing: 8:00 h, i la sortida: 8:30 h. Al Parc de Can Sauleda de Sant Antoni de Vilamajor.

- Recollida de dorsals de 7:00 h a 8:00 h.

El recorregut disposarà de 6 avituallaments líquids i/o sòlids pensats per satisfer les necessitats del recorregut, mes el de l’arribada, on rebreu un mes que merescut entrepà.

El recorregut transcorre per pistes i corriols molt tècnics que ens mostraran des de la part mes boscosa i obaga de les cotes mes baixes, fins a la part mes àrida i salvatge que caracteritza l’arribada a El Sui.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

03 Nov 2018 13:52 #2 per Jorfer (Associat/da)
Resultats actualitzats d'aquesta jornada i de la LLiGa.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.