18_LLiGa2024_15_de_juny_Cursa de la Campana

18_LLiGa2024_15_de_juny_Cursa de la Campana

09 Jun 2024 12:57 - 09 Jun 2024 13:02 #1 per piri (Associat/da)
En aquesta jornada, que serà pel diumenge 15 de juny, tenim un altra edició de la nostra cursa estimada de la Campana a Vacarisses , on a més de fer els 14'7k (542m. de desnivell positiu) també podreu fer la cursa de 10k Inclús una caminada sobre el circuit de 10k!!!

La Campana i la seva versió 10k seran a les 9:00 i es desenvoluparan per trams de pista i corriols. La sortida té lloc al centre de la vila de Vacarisses i els recorreguts s’endinsen en el Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac. El punt més alt de la Cursa de la Campana està a 575m, i el punt més baix a 305 m.

A excepció d’algun punt molt concret durant la baixada, el recorregut no té gaire grau de dificultat tècnica.

La sortida per totes dues distàncies serà a la Plaça Joan Bayà. Totes les arribades seran dintre de l'Edifici de La Fàbrica on podreu gaudir de tots els regals i beures i menjars dels quals disposa la prova.

La recollida de dorsals es farà el mateix diumenge a partir de les 8’00h a la Plaça.

Hi haurà servei de dutxes (Piscina municipal), guarda-roba (la Fàbrica) i zona d’aparcament en tot el nucli urbà.

Més informació en el web oficial de la cursa

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

12 Jun 2024 15:14 - 12 Jun 2024 15:19 #2 per piri (Associat/da)
A més a més de la cursa de la Campana tindrem tres curses més puntuables a la LLiGaCoRReCaT 2024:

A Santa Coloma tindrem la Cursa de les dues Pedres . Aquesta cursa NO és competitiva pel que necessitarem de forma obligatòria (si és que voleu puntuar a la LLiGa) registrar el vostre recorregut a través d'Strava.

La cursa la podem catalogar de muntanya ja que transcorre per la serralada de la Marina. Començarà a les 9h i es organitzada per la Unió Colomenca d'Atletisme.

La sortida estarà ubicada al Parc de la Bastida i l'arribada al Poliesportiu Prat de la Riba.

Podeu trobar més informació de la cursa en aquest enllaç
Pel diumenge 16 també tindrem un altra cursa de muntanya, en aquest cas el Trail del Vendrell el qual començarà a les 8:30 des de les Pistes d'Atletisme.

La cursa tindrà una distància de 13k fàcils amb un desnivell de 320 metres positius. Pel que estan pensants per corredors i corredores que trepitgen els seus primers quilòmetres per camins i corriols.

Durant la cursa hi hauran quatre avituallaments:

3K - Sòlid + líquid
6K - Sòlid + líquid
10K - Sòlid + líquid
Meta: Sòlid + líquidLa darrera cursa serà per dissabte 15, serà la Marató del Catllaràs de 42km de distància i amb 2.700m de desnivell positiu.

La cursa començarà a les 7h i acabarà una mica més tard a la Pobla de Lillet. Amb la Marató, molt possiblement, podreu descobrir alguns dels racons més salvatges del Berguedà. La Serra del Catllaràs està dominada per boscos frondosos, fagedes i rouredes on el cérvol hi troba un refugi ideal. A més d’aquestes criatures majestuoses, al Catllaràs s’hi pot trobar un singular xalet de muntanya dissenyat per Antoni Gaudí.

Pel que fa a la recollida de dorsals serà al Pavelló Poliesportiu de La Pobla de Lillet en els següents horaris:

- Divendres 14 de juny entre les 18h i les 21h, entrega de dorsals per la Marató i també per la resta de les curses.

- Dissabte 15 de juny entre les 5:00h i les 6:00h únicament pels corredors/es de la Marató.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.