Servei de bar per les 24h (16-17/12/17)

Servei de bar per les 24h (16-17/12/17)

15 Nov 2017 17:08 #1 per Debutante (Associat/da)
Si hi ha algun colectiu, grup d'amics, companys de curses, equip de la Trailwalkers.... que us volgueu fer càrrec del servei de bar de les 24 hores, si us plau, poseu-vos en contacte en privat amb mi (Debutante). Tenim una oportunitat de guanyar a 2 bandes: nosaltres guanyem perque oferim un servei de bar als participants, familiars i public durant les 24h. I vosaltres passeu una jornada treballant al bar que us pot reportar beneficis econòmics.

Els detalls els podem parlar en privat, però si algú està interessat, les condicions bàsiques son:

- Portar vosaltres tot el necessari per organitzar el servei: menjar, begudes, taulell, planxa o similar per fer entrepans, cafetera,.... Nosaltres us cedim punt de llum (endoll) i ubicació a l'inici de la rampa d'accés a la pista d'atletisme per a que tingueu bona visibilitat de cara a les persones que entren i surten de la instalació.

- No heu de pagar res per fer aquest servei. Només us demanem un donatiu amb la quantitat que desitgeu a la guardiola que hi haurà a secreataria durant les 24h. Els beneficis que guanyeu son per vosaltres. Si perdeu diners, nosaltres tampoc no ens fem responsables.

- Els preus i el menú es decisió vostra. Evidentment, uns bons preus i una varietat de productes facilita l'increment del benefici....

- Us demanarem ajuda en alguns moments puntuals com pot ser escalfar la xocolata dels jocs infantils o el tema dels cafés per la nit si no trobem cap patrocinador (estem buscant) que ens ho solucioni.

Si teniu cap dubte o voleu fer-vos càrrec, si us plau, poseu-vos en contacte amb mi personalment.

Moltes gràcies.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.