XX edició 24h d'Ultrafons en Pista de Barcelona en equips petits

XX edició 24h d'Ultrafons en Pista de Barcelona en equips petits

18 Jul 2023 08:25 #1 per Mona (Associat/da)
Ja tenim obertes les inscripcions per a les 24 hores d’ultrafons en pista de Barcelona 2023!!!

Aquesta prova és una prova benèfica que, a part de recaptar fons per algun projecte, té un objectiu ben senzill: córrer en equips d'entre 3 i 6 persones i fer com més quilòmetres millor en 24 hores, entre les 12 hores del migdia de dissabte 16 de desembre a les 12 hores del migdia de diumenge 17 de desembre. Hi haurà diferents proves paral·leles com les 24h individuals, les 24h per parelles, les 24h en equips grans, les 12h i les 6h.

Aquest any celebrem el 20è aniversari! :birthday: :rocket: Ja fa 20 anys que celebrem les 24 hores d’atletisme en pista, així que esperem que sigui una edició ben especial!
Un canvi important és la ubicació, enguany es faran a l’Estadi Serrahïma de Montjuïc, un estadi amb les instal·lacions més noves i que, després de celebrar-hi la UrB, hem comprovat que ens són molt més còmodes i els atletes que han participat a les dues proves han comentat que els anava millor.

Enguany es destinarà el 100% de la recaptació a AFANOC , l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya, una entitat privada que ofereix atenció psicosocial integral a nens i adolescents amb càncer i als seus familiars. Aquesta associació desenvolupa la seva tasca a Barcelona, Lleida i Tarragona, amb presència als hospitals de referèncai com Sant Joan de Déu i la Vall d’Hebron. Han construït la Casa dels Xuklis per acollir-hi les famílies que hagin de desplaçar-se de lluny per tal de rebre tractament en aquests hospitals.
Esperem veure a molts CoRReCaTs a les pistes! ;) encara que no sigui corrent les 24 hores individuals, potser una altra de les proves, animant, o donant un cop de mà com a voluntaris.

Ens veiem el 16 i 17 de desembre al Serrahïma! :party:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

19 Jul 2023 17:39 #2 per Barceruel (Associat/da)
Hola! Tinc un amic (no correcat) que voldría participar en un equip de 6. Té un bon nivell com a corredor, però no és imprescindible que sigui un equip competitiu. Més aviat li fa il·lusió participar.

Si algú més està en aquesta situació, o si us falta un corredor per completar un equip, digue-m'ho. ;)

2h59'43" (Donosti 2016) - 1h22'31" (Prat 2014) - 37'00" (Prat 2013)

FB: Víctor Millán || TW i IG: @barceruel

Please Entra or Crear compte to join the conversation.