Repte Marató Barcelona 2018

Repte Marató Barcelona 2018

#RepteZMB2018!!

IMG 3167 fbccb

 

El 2018 novament de forma conjunta amb la Zurich Marató de Barcelona i amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona per mitjà del IBE (Institut Barcelona Esports), l'associació esportiva CoRReDoRS.CaT organitza el repte maratonià que permet gaudir al màxim de la cursa pels carrers de la ciutat.

 

Tothom pot treure profit d'aquesta experiència: des de qui debuta en marató a qui vol millorar la seva marca. Tant és el ritme que es vol portar o l'objectiu cercat, pot fer-se compartint l'experiència en grup i sota les directrius d'un professional d'elit.

 

En aquesta ocasió es té la sort de poder comptar com a entrenador amb l'egarense Jaume Leiva: atleta internacional, campió d'Espanya de mitja marató, guanyador de la Behobia-San Sebastián 2012... Un atleta molt estimat a casa nostra i que fins i tot va ser usuari del nostre fòrum als inicis de l'associació. A la seva web pot consultar-se la seva biografia així com molts altres detalls:

 

http://www.jaumeleiva.com/es/jaume-leiva/

 

IMG 8913 reduida 1481e

 

PRESENTACIÓ i REFERÈNCIES

 

A través del fòrum de Corredors.Cat en Jaume Leiva prepara un pla d'entrenament per a diferents grups objectiu en funció dels inscrits, i fa el seguiment continu del repte. També es programen una sèrie de trobades presencials amb en Jaume i/o altres atletes d'elit per compartir entrenaments i resoldre dubtes presencialment.

 

Durada del repte de Marató

14 setmanes

 

Preu repte:

70€

 

Inscripcions:

Fins a arribar a 80 places o al final de la segona setmana del pla de marató. El 50% de les places es reserven a la participació femenina. En cas que al finalitzar el plaç quedin places lliures, s’assignen als corredors que estiguin en llista d'espera.

El fil on es pengen els entrenaments de cada grup objectiu està obert a tothom fins la primera setmana (inclosa) del repte. A partir de la segona setmana es tanca i és d'accés exclusiu pels inscrits.

 

Què inclou?

1- Participar en el repte amb la planificació i seguiment de l'entrenador amb aclariments de dubtes al fòrum de l'associació.

2- Possibilitat d'assistir a les trobades organitzades per la marató de Barcelona prèvia inscripció.

3- Inscripció a la Mitja Marató de Barcelona.

4- Una sessió de fisioteràpia, podología o nutricionista en alguns dels centres col·laboradors:

a- Fisiocam Cinca (Cristina Álvarez o Jordi): Carrer del Cinca, 78. Barcelona

b- Fisiocam Sant Andreu (Cristina Álvarez o Jordi). Gran de Sant Andreu, 464. BCN.

c- CRF (Xavi Caritg): Avinguda Santa Eugenia 102 baixos, Girona

d- Estadi Municipal d’Atletisme (Ester Guerrero): Av Baix Llobregat 55. Cornellà de Llobregat.

e- Consulta Ester Guerrero: Jaume de Viver, 3. Olesa de Montserrat

f- Consulta Laura Vílchez: Crta de Sentmenat. Castellar del Vallès.

 

Associació Esportiva Corredors.Cat

 

JaumeLeiva JamesMitchell MIT22106 reduida 20686

 

 

Reptes