19ª Jornada: Els 10k de Nou barris i Can Mercader, La Fageda i Taymory Alella.

19ª Jornada: Els 10k de Nou barris i Can Mercader, La Fageda i Taymory Alella.

12 Mai 2018 19:06 - 12 Mai 2018 19:07 #1 per piri (Associat/da)
Comencem la jornada amb La cursa al cor de la Fageda la qual es realitzarà el dissabte 19 de maig a les 16:30h de la tarda. Tindrà dues distàncies 14 i 21k.

A partir de les 10 h el mateix dissabte, hi haurà la recollida de dorsals (i fins a les 15.45 h), tirolines, ponis, inflables pels més petis i moltes activitats més us estaran esperant al poble medieval de Santa Pau. Hi haurà servei de guarderia per tal que els pares puguin córrer mentre els nens s’ho passen bé amb els nostres monitors i en acabar la cursa botifarrada per tots els participants i com no, degustació dels autèntics fesol DOP Fesol de Santa Pau.

Per poder fer més fluida la sortida i evitar aglomeracions de gent a la Fageda, el Parc de Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa ens convida a fer dues sortides de corredors i una de caminadors.

L'organització us vol recordar que és responsabilitat de cada corredor el manteniment de la neteja del recorregut que passa íntegrament per un espai protegit (Parc de la Zona volcànica de la Garrotxa) així doncs demanem que no llenceu brossa al llarg del recorregut , l’organització posarà a la disposició contenidors per ampolles i gels.








Pel diumenge 20 a Cornellà tindrem la Cursa de Can Mercader amb les distàncies de 5 i 10k. Totes dues sortiran a les 9:00 del matí.

Els dorsals es repartiran a les oficines del club situades al parc de Can Mercader el dissabte 19 de Maig a l'horari de 10:00 a 20:00 hores.

El dia de la cursa es lliuraran al costat de la tarima, només els dorsals als participants inscrits que es desplacin des de fora de Barcelona i no hagin pogut recollir dissabte.

Aquest any l'obsequi de la cursa serà una motxilla i una tovallola.

A la cursa de 10km hi haurà servei de llebres de corredors.cat en els temps 40'- 45' - 50' - 55' - 60'

En totes les curses en finalitzar els corredors hauran aigua, refresc, entrepà, donut i fruita.

Servei de dutxes i guarda-roba es situarà al col·legi Dolors Almeda.






La sortida de la cursa de Nou Barris serà també el diumenge 20 a les 9:30 h al Pg. Andreu Nin / Pintor Alsamora (davant del Centre Comercial Heron City Barcelona) Hi haurà 3 calaixos de sortida, cada un d'ells identificats per un color en el número del dorsal.

Dorsals vermells: -40 min

Dorsals verds: -47 min

Dorsals negres: resta


El calaix assignat ho serà basant-se en el millor entre els últims resultats existents a la base de dades de ChampionChip, si tens un temps millor, pots portar acreditació de la marca el dia de recollida del dorsal i el donarem un passi d'accés al calaix corresponent.

Hi haurà servei de llebres per qui vulgui intentar fer una marca concreta. Cinc llebres, cortesia de corredors.cat

Sub 40 Sub 45 Sub 50 Sub 55 Sub 60

El lliurament de dorsals es farà al Centre Comercial Heron City Barcelona, els següents dies i horaris:

• Divendres 18 de maig de 16:00 a 20:00 h

• Dissabte 19 de maig de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 h


Hi haurà servei de guarda-roba ubicat al Passeig d'Andreu Nin - mireu mapa - mireu el lloc. Hi haurà servei de dutxes i accés gratuit (només corredors) a la Piscina Municipal de Can Dragó (caldrà portar vestit de bany i casquet de piscina). Aparcament gratuït per als atletes participants en la cursa general al Centre Comercial Heron City Barcelona el dia de la cursa (sol·licita el teu tiquet en recollir el dorsal) mireu accessos. Tots els corredors incrits rebran una bossa amb obsequis i una samarreta (segons la inscripció triada) al retirar el seu dorsal (no s'entrega cap bossa ni samarreta el dia de la cursa a excepció del dorsals autoritzats).







La Taymory Xtrem Alella és una cursa de muntanya amb dues distàncies: 26 i 15k que començaràn a les 9:30 el diumenge 20 de maig.

Els dorsals es poden recollir en l'IES d'Alella situat al carrer del Bosquet el dissabte 8 de 10:00 a 13h. i de 16 a 20h. També el diumenge de 7:30 a 8:50.


El fet d'inscriure's implica gaudir de:

- Assegurança durant la prova

- Serveis de fisios

- Welcome Pack

- Avituallaments cursa i butifarrada

- Serveis Sanitaris

- Dorsal personalitzat

- Cronometratge amb xip

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

25 Mai 2018 20:24 #2 per Sarcel (Associat/da)
Aquest any en Alella només s'ha pogut fer el recorregut curt per aquest motiu:
El parque nos ha notificado que han detectado una zona de nidos de aves en la zona por donde pasa gran parte del recorrido de esta distancia y no se puede pasar por esa zona. Para poder realizar el recorrido tendríamos que hacer muchos kilómetros por pista y esto no es la filosofía de nuestras pruebas. El recorrido Short sigue siendo el mismo del año pasado con muchos corriols siguiendo nuestra filosofía.

De les tres proves, és el recorregut que em sembla més difícil. Aquest cop he arribat d'els últims amb un temps de 2.36.24 (1.50.03 per la primera noia i 1.22.07 pel primer noi...). Felicitats al Piri que continua molt a dalt de la classificació.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

26 Mai 2018 17:10 #3 per piri (Associat/da)
Sarcel, tens tota la raó. La distància llarga no s'ha pogut córrer per aquest motiu mediambiental i que l'altra opció era anar molts kms. per pista forestal i em sembla fantàstic que Taymory es negui a acceptar-la ja que estaria traicionant a la seva oferta.

És a dir, curses tècniques i amb un cert grau de complexitat a l'hora de gestionar-les ja que t'exigeixen força.

Felicitats a tu Sarcel perquè amb aquest tipus de cursa, la calor pel mig i les teves sensacions musculars jo crec que té molt de mèrit acabar, i acabar satisfeta, no?

Quan ens tornem a veure m'agradaria veure't totalment recuperada.

Ànims ;)

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

29 Mai 2018 16:14 #4 per Sarcel (Associat/da)
Molt contenta d'haver pogut acabar el circuit i a més a més l'entrega de premis final va ser una molt grata sorpresa.

A veure si l'any vinent estic en condicions de fer el llarg, el circuit s'ho val, ho recomano a tothom.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

29 Mai 2018 18:39 #5 per tonivet (Associat/da)

Sarcel va escriure: Molt contenta d'haver pogut acabar el circuit i a més a més l'entrega de premis final va ser una molt grata sorpresa.

A veure si l'any vinent estic en condicions de fer el llarg, el circuit s'ho val, ho recomano a tothom.


Fa dos anys vaig fer el circuit pel meu compte i em va agradar molt, és força boscós. Precissament aquest dissabte el tornaré a fer com entrenament ja que hi visc molt aprop, aixi que si algú vol venir a fer-lo estaré encantat d'acompanyar-lo

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

02 Jun 2018 20:29 #6 per Jorfer (Associat/da)
Jornada actualitzada.:thumbup:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.