27a Jornada: La Festa Major de Ripollet

27a Jornada: La Festa Major de Ripollet

10 Ago 2019 20:13 #1 per piri (Associat/da)
El proper 25 d'agost serà la Festa de Major de Ripollet i es celebrarà amb dos curses de 5 i 10k que recorreran la població. La sortida estarà situada al Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus a les 9h. del matí. En el qual també disposareu de servei de guarda-roba i dutxes.

A partir de les 7:30 començaran a repartir els dorsals de les curses d'adults i acabaran a les 8:30.

Una vegada acabin les dues curses, aproximadament a les 10:20, hi hauran tres curses infantils on podran córrer els nens i les nenes nascudes del 2002 cap endavant. És a dir categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí.

Les inscripcions a les curses de 5000 i 10000 metres tindran un cost de 3 euros. Una vegada finalitzat el lliurament de trofeus, es realitzarà un sorteig d'una sessió de fisioteràpia al centre de referència del Ripollet Unió Atlètica (Kiam) entre els participants de les curses de pagament.

Les inscripcions es podran realitzar a través de la web: xipgroc.cat/ca/curses/Ripollet2019/10k/inscripcio/llarga

El termini d’inscripció finalitzarà el dijous 22 d’agost a les 20 hores, o quan s’arribi als 1000 inscrits entre les 2 curses. No es faran inscripcions el mateix dia de la cursa.

Les inscripcions a les curses infantils són gratuïtes, es podran realitzar mitjançant el mateix web d'inscripció que pels adults.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.