Comunicat en relació amb la situació política i davant dels fets esdevinguts els darrers dies a Catalunya

En relació amb la situació política que viu Catalunya i davant dels fets esdevinguts els darrers dies, l’Associació Esportiva Corredors.cat condemna qualsevol acció que pugui impedir l’exercici ple de drets fonamentals, com la llibertat d’expressió i el dret de reunió, entre altres.

En aquest sentit, Corredors.cat vol manifestar el seu suport a totes les persones, entitats i institucions que treballen per garantir aquests drets. Entenem que el diàleg, el respecte mutu i el consens són imprescindibles per arribar a acords, i que les mesures de por i de força no faciliten en cap cas la resolució de conflictes.

L’Associació Esportiva Corredors.cat vol posar de manifest la seva defensa del dret d’autodeterminació dels pobles. Des del màxim respecte a la pluralitat dels nostres associats i al seu posicionament cap al sí, el no, o la no participació al referèndum convocat per la Generalitat de Catalunya per al proper 1 d’octubre, farem costat a la voluntat majoritaria del poble de Catalunya, expressada sempre d’una manera cívica i pacífica. Igualment, fem costat a les institucions catalanes, tant als seus càrrecs electes com als seus treballadors, representants legítims de la ciutadania de Catalunya.

Junta Directiva

Associació Esportiva Corredors.Cat

Barceruel, Mona, Oriol_TBID, G3mma, Judith, Joan3, Jorfer, Mei, Jaume86, Esrafiki.

22 de setembre de 2017

Comunicat en relació amb la situació política i davant dels fets esdevinguts els darrers dies a Catalunya