24 hores d'Ultrafons en pista 2022

A les 12h del migdia del proper dissabte 17 de desembre començarà la XIXª edició de les 24 hores d'ultrafons en pista de Barcelona, organitzades per CoRReDoRS.CaT. Com ja és habitual, es celebraran a les pistes d'atletisme de Can Dragó. Un any més, els 8 carrils es dividiran en 3 proves que es disputaran alhora. Enguany s'invertirà l'ordre dels carrils per donar cabuda a l'interior de la pista (a la zona de salt de longitud) a més carpes pels participants ultrafondistes individuals.

 

Els participants de les 24h individuals aniran pels carrils 1, 2 i 3. Els participants de les 12h i, més tard, de les 6h, correran pels carrils 4 i 5. Finalment els equips de relleus correran pels carrils 6, 7 i 8.

 

En aquesta edició s'han exhaurit els 170 dorsals per a la prova de 24h individuals, els 70 per a la de 12h i també els 70 per a la prova de 6h, que acaba al mateix moment que la de 24h, diumenge al migdia (recordem que si algun ultrafondista ha quedat fora, l'esperem el cap de setmana del 3 i 4 de març a la UrB!). Per primera vegada també s'han exhaurit els 10 dorsals per parelles a les 24h! I, pel que fa als equips, de moment als petits (de 3 a 6 participants) ja en tenim 8 d'inscrits, més que mai també! I els equips grans (fins a 24 participants) en aquests moments en tenim 22, tot i que sabem que encara queda per apuntar-se de més d'un... volem sobrepassar els 28!

 

La comissió està molt animada per totes aquestes xifres rècords, estem a prop d'arribar als 1030 participants, que és el nostre topall. Ens faria especial il·lusió arribar-hi per molts motius, però en destacarem 3:

 

- El lema d'aquesta edició serà el de la nostra estimada Helena: No Surrender. Ho vam tenir clar des de l'inici, va ser unànime, una decisió ràpida. Als molts ultrafondistes no nacionals que tenim no els semblarà estrany aquest lema, però al briefing els farem partícips del perquè d'aquest tan nostrat NO SURRENDER.

 

image.jpeg

 

- Els beneficis d'aquesta edició aniran al Centre d'Acollida Assís, que fa una feina extraordinària per millorar la vida de les persones sense llar de Barcelona. Malauradament, amb la pandèmia, necessiten més ajuda que mai. Aquí també hem d'aconseguir una xifra rècord!

 

- I, precisament, la pandèmia ens va fer organitzar una edició virtual fa dos anys, una enrarida l'any passat i enguany (creuem els dits) ja podem tornar a organitzar unes 24h sense mascaretes, ni protocols.

 

Per tot això, us demanem la vostra col·laboració. Els voluntaris sou imprescindibles i a dia d'avui no es poden dur a terme les 24h amb la quantitat de voluntaris que hi ha. Aquesta edició hi ha molts equips amb correcates i correcats, ja que veniu, quedeu-vos una estona a donar un cop de mà, ja sigui abans o després de córrer. Repetim: sou imprescindibles, sense vosaltres no hi ha prova!

 

24 hores d'Ultrafons en pista 2022