Entrenaments presencials amb Maria Luisa Muñoz: CoRReDoRS.CaT i Run2Live

Des de CoRReDoRS.CaT us volem oferir una nova possibilitat per a poder entrenar en grup i guiats per una entrenadora d’èlit com la Maria Luisa Muñoz. Aquest servei complementarà el que ja oferim des de sempre amb en Jordi Ballesteros a les pistes de Cornellà, i farà que aquelles persones a les que desplaçar-se fins al Baix Llobregat no els sigui pràctic, tinguin igualment l’opció d’entrenament presencial a la ciutat de Barcelona.

Per fer-ho, compartirem el servei d’entrenament que la Maria Luisa ofereix des de fa anys als amics/gues de Run2Live i on ja participen diversos correcats (Sarcel, JoanK, Mari Luz…).

La Maria Luisa Muñoz és una “vella coneguda” a Corredors.Cat, ja que va ser l’entrenadora que va dirigir el nostre Repte Marató de Barcelona 2015 i del que molts correcats guardem un excel·lent record. Pels que no la coneixeu, us compartim part del seu currículum esportiu:

IMG_8079.jpg

 

A continuació, us presentem amb més detall la seva forma de treballar:

- Pensat per a corredors i corredores que volen iniciar-se en el món del running o preparar-se per a curses de 5K,10K, mitja marató o maratons.
- Adreçat també a persones que volen mantener un estat físic ágil i saludable.
- Es realitza un Pla d'Entrenament complet, amb exercicis de força, mobilitat, equilibri, estiraments i flexibilitat, amb sèries curtes i llargues a ritmes controlats segons la condició física de la persona.
- 3 nivells diferents: bàsic, mig i alt

Horaris: Dimarts 19.30, Dijous a les 19 i Dissabtes a les 9:30

Entrenaments complerts i variats de 1,30 h. Diferents nivells

Localització: Parc dels Voluntaris de Vila Olímpica, Ciutadella, Front Marítim, Pistes d’Atletisme de la Mar Bella. A l’estiu i primavera afegim altres parcs i muntanya

Preu: 15 euros de matrícula, 28 euros al mes.

Inclou: Enviament de planning mensual amb tots els entrenaments presencials I no presencials. Els 3 entrenaments setmanals presencials.

Els i les que esteu interessats a gaudir d’aquest servei, podeu dir-ho a aquest mateix fil o contactar amb Barceruel i us posarem en contacte amb la Maria Luisa i la Isa (presidenta de Run2Live).

Moltes gràcies!

Entrenaments presencials amb Maria Luisa Muñoz: CoRReDoRS.CaT i Run2Live
 
 

Associació Esportiva Corredors.cat
info@corredors.cat
© 2020  Tots els drets reservats