Cronoescalada Solidària a Montjuïc 2022

PHOTO 2022 11 10 15 24 06 16d9b

 

Enguany celebrem la 13a cursa de Cronoescalada Solidària a Montjuïc. Organitzada conjuntament per Creu Roja Joventut i Corredors.cat, és una cursa solidària que contribueix a la Campanya de joguines de Creu Roja Joventut, que porta per eslògan #elsseusdretsenjoc, i va destinada a aconseguir que els infants tinguin el dret d’obtenir i estrenar una joguina nova.

S’entén la joguina com una eina pedagògica que contribueix en l’aprenentatge i el desenvolupament de l’infant, per aquest motiu es demanen joguines que promoguin valors ecològics, cooperatius, no sexistes i no bèl·lics. Per aquest motiu es considera un dret de l’infant experimentar amb el joc i tenir l’oportunitat de rebre i estrenar una joguina.

Aquesta cursa es realitzarà el proper dissabte 19 de novembre al Parc de Montjuïc. Es tracta d’una cursa vertical per les escales de Montjuïc fins el MNAC (anada i tornada) que te com a punt de partida la Font Màgica de Montjuïc. La cursa s’organitza de manera que, de forma individual o en petits grups de persones, es cronometra el temps que es triga en pujar i baixar les escales. Al pas pel MNAC hi ha un control de temps parcial. És una prova amb un objectiu solidari i, per aquesta raó, no és competitiva. Els temps realitzats seran publicats, però han de servir només com a motivació personal.

Per participar us podeu inscriure a la cursa a través dels següents links. L’aportació pot ser econòmica o bé una joguina nova el dia de la cursa. Teniu enllaços per a cada modalitat d'inscripció:

VULL PARTICIPAR PORTANT UNA JOGUINA EL DIA DE LA CURSA

VULL PARTICIPAR FENT UNA APORTACIÓ ECONÒMICA PER A LA COMPRA D'UNA JOGUINA

NO PUC ASISTIR PERÒ VULL COL·LABORAR EN LA CAMPANYA

Els corredors inscrits ens trobarem a la font màgica de Montjuïc entre les 11h i les 13h de dissabte 19 de novembre de 2022.
Animeu-vos a córrer pels seus drets!

Cronoescalada Solidària a Montjuïc 2022

Associació Esportiva Corredors.cat
info@corredors.cat
© 2020  Tots els drets reservats