Benvinguts/des a la nova Newsletter de CoRReDoRS.CaT

Foto Correcat Ripollet d4dda

 

Des de la Junta que dirigeix l’associació des del mes de juny passat, sempre hem tingut en un lloc prominent de les nostres prioritats millorar els sistemes de comunicació entre els associats. Som conscients que les coses han canviat de manera notable durant els 10 anys, gairebé 11, de vida de CoRReDoRS.CaT.  Han aparegut noves tecnologies i xarxes socials que han fet que el nostre fòrum, el nostre mitjà de comunicació tradicional, hagi minvat la seva activitat de forma substancial, com ha passat a tants d’altres fòrums. Hem de continuar cuidant-lo i mantenint-lo com a senyal d’identitat que és, i com a eina útil per a compartir amb la resta de corredors més enllà del nostre cercle més proper. Però això no ens ha de fer viure d’esquena a la nova realitat. Des de la Junta estem intentant donar més visibilitat a nivell de xarxes (Facebook, Twitter i ara també Instagram), però també volem que les informacions arribin a TOTS els associats i associades, també a aquells que no participen habitualment al nostre fòrum. Hem d’aprofitar totes les eines per aconseguir que CoRReDoRS.CaT continuï sent una entitat viva, amb activitats en què participem de manera entusiasta, que ens permetin trobar-nos i desvirtualitzar-nos.

 

En aquest sentit, aquest primer número de la newsletter ha de marcar el camí cap a una comunicació més propera i més continuada, en què tots els correcats rebem periòdicament al nostre correu i amb prou temps per a planificar els calendaris, tot un seguit d’ofertes i activitats de l’associació.

 

Si sou associats i els propers dies no rebeu al vostre correu la nostra newsletter, envieu-nos un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

No us perdeu res del que a CoRReDoRS.CaT tenim per davant!!

 

Benvinguts/des a la nova Newsletter de CoRReDoRS.CaT