PREPARA LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA 2018 AMB JAUME LEIVA

IMG 3167 fbccb

 

Ja tenim aquí el #RepteZMB2018!!

 

Aquest any novament de forma conjunta amb la Zurich Marató de Barcelona i amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona per mitjà del IBE (Institut Barcelona Esports), l'associació esportiva CoRReDoRS.CaT organitza el repte maratonià que ens portarà a gaudir al màxim de la nostra gran cursa el pròxim 11 de març de 2018 pels carrers de la ciutat. La preparació de la Marató de Barcelona és ja un clàssic habitual a Corredors.cat, i aquest any no volem que sigui menys!

 

Tothom podrà treure profit d'aquesta experiència: Des de qui debuta en marató a qui vulgui millorar la seva marca. Tant és el ritme que vulguis portar o l'objectiu que et marquis. Podràs fer-ho compartint l'experiència en grup i sota les directrius d'un professional d'elit, que en aquesta ocasió serà en Jaume Leiva.

 

Com cada any, des de la Comissió Esportiva hem intentat que sigui un atleta de renom qui ens guiï i ens ajudi amb la seva experiència i els millors consells.

Així, des de l'Abel Antón l'any 2008, passant pel Fabián Roncero el 2009, Roger Roca el 2010, Julio Rey el 2011, María Luisa Muñoz el 2015, i Pablo Villalobos les dues darreres edicions, tenim el llistó molt alt.

 

En aquesta ocasió tindrem la sort de poder comptar com a entrenador amb l'egarense Jaume Leiva: atleta internacional, campió d'Espanya de mitja marató, guanyador de la Behobia-San Sebastián 2012... Un atleta molt estimat a casa nostra i que fins i tot va ser usuari del nostre fòrum als inicis de l'associació. Us enllacem a la seva web, on podreu trobar la seva biografia i molts més detalls:

 

http://www.jaumeleiva.com/es/jaume-leiva/

 

IMG 8913 reduida 1481e

 

PRESENTACIÓ i REFERÈNCIES

 

A través del fòrum de Corredors.Cat en Jaume Leiva prepararà un pla d'entrenament per a diferents grups objectiu en funció dels inscrits, i farà el seguiment continu del repte. Es programaran una sèrie de trobades presencials amb en Jaume i/o altres atletes d'elit on compartirem entrenaments i podrem resoldre dubtes presencialment.

 

Esperem que us agradi la proposta i poder comptar amb molts de vosaltres!

 

Durada del repte de Marató

 

14 setmanes (comença el dilluns 4 de desembre)

 

Preu repte:

 

70€

 

Inscripcions:

 

Malauradament les inscripcions ja estan tancades.

 

Termini d'inscripció:

 

Fins a arribar a 80 places o el 17 de desembre que coincidirà amb el final de la segona setmana del pla de marató. El 50% d’aquestes places es reservaran a la participació femenina. En cas que al finalitzar el plaç quedin places lliures, s’assignaràn als corredors que estiguin en la llista de reserves.

El fil on es penjaran els entrenaments per cada grup objectiu romandrà obert a tothom fins a la primera setmana del repte inclosa. A partir de la segona setmana es tancarà i serà d'accés exclusiu als inscrits al repte.

 

Què inclou?

 

1- Participar en el repte amb la planificació i seguiment de l'entrenador amb aclariments de dubtes al fòrum de l'associació.

2- Possibilitat d'assistir a les trobades organitzades per la marató de Barcelona prèvia inscripció.

3- Inscripció a la Mitja Marató de Barcelona.

4- Una sessió de fisioteràpia, podología o nutricionista en alguns dels centres col·laboradors:

a- Fisiocam Cinca (Cristina Álvarez o Jordi): Carrer del Cinca, 78. Barcelona

b- Fisiocam Sant Andreu (Cristina Álvarez o Jordi). Gran de Sant Andreu, 464. BCN.

c- CRF (Xavi Caritg): Avinguda Santa Eugenia 102 baixos, Girona

d- Estadi Municipal d’Atletisme (Ester Guerrero): Av Baix Llobregat 55. Cornellà de Llobregat.

e- Consulta Ester Guerrero: Jaume de Viver, 3. Olesa de Montserrat

f- Consulta Laura Vílchez: Crta de Sentmenat. Castellar del Vallès.

 

Prepara la Zurich Marató de Barcelona 2018 amb Jaume Leiva. T’atreveixes?

 

Associació Esportiva Corredors.Cat

 

JaumeLeiva JamesMitchell MIT22106 reduida 20686

 

 

PREPARA LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA 2018 AMB JAUME LEIVA