24 hores d’Ultrafons en Pista de Barcelona 2018

20171217 115936 reduit db2b2

 

Els propers 15 i 16 de desembre tornarem a celebrar les 24hores d’ultrafons en pista de Barcelona a Can Dragó, que enguany arriben a la seva 15a edició. Continuem mantenint el reconeixement de la IAU, que ha atorgat la medalla de plata a la prova. Igualment l’esdeveniment continua sent una festa solidària per a donar suport i visibilitat a col·lectius que treballen desinteressadament per a millorar la qualitat de vida d’alguns sectors de la societat, aquest any la totalitat dels beneficis es destinarà a la Fundació Nexe, que treballa per millorar la qualitat de vida d’infants i joves amb pluridiscapacitat, i la de les seves famílies.

Les inscripcions es van obrir al juliol i ja estan exhaurides, però encara queden places per a les proves paral·leles, que ajuden a donar ànim als corredors de les 24 hores i a crear un clima de fraternitat entre els participants, a part de donar l’oportunitat a participar en diferents modalitats que s’adapten a tot tipus de corredor:

  • Les 24 hores per parelles, disputades juntament amb els corredors de les 24 hores individuals, que han d’intentar fer el major nombre de quilòmetres durant les 24 hores entre 2 persones.
  • Les 12 hores individuals d’ultrafons en pista, una altra prova destacable d’ultrafons guardonada també amb medalla de plata per la IAU, que començarà a les 12hores del migdia de dissabte juntament amb les 24h, i acabarà a la mitjanit.

  • Les 6 hores individuals d’ultrafons en pista, també guardonada per la IAU amb medalla de bronze, que començarà a les 6h de diumenge i acabarà a les 12h del migdia juntament amb les 24 hores.

  • 24 hores per equips formats entre 3 i 6 components, o entre 7 i 24 components. Les 24 hores per equips és uns prova ideal per a poder participar amb els companys de feina, d’equip, del gimnàs...

  • I com cada any, dissabte a la tarda hi haurà les activitats infantils que acabaran amb una xocolatada per tal que tothom pugui gaudir de l’esdeveniment i donar suport als intrèpids corredors.

 

Corredors.cat organitza l’esdeveniment, però aquest no seria possible sense el suport dels nostres patrocinadors, enguany contem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona que ens cedeix les pistes de Can Dragó, així com amb el suport de l’Obra Social La Caixa, Cafès Ros, Coca-Cola, Finques Cleries, Ubae, Casa Amatller, Urrechu, Victory Endurance, Eco-Reciclat, Powerade, AquaBona, Zentense, Kronos, Raw, Heineken, RBA, Aneto, Biocop i Championchip.

 

També gaudim de la incalculable i indispensable ajuda dels voluntaris que entreguen el millor d’ells mateixos per a poder desenvolupar les diferents tasques necessàries per al bon desenvolupament de la prova. Vine a col·laborar en qualsevol moment del cap de setmana, trobaràs tota la informació en el següent enllaç

Esperem veure’t el 15 i 16 de desembre a Can Dragó per gaudir del gran esdeveniment atlètic i solidari de finals d’any!

 

20171217 125513 reduit 5a8a1

24 hores d’Ultrafons en Pista de Barcelona 2018