CoRReDoRS.CaT x l’ELA segueix fins a la nova data de la Marató de Barcelona


Com ja sabeu, des del passat mes de desembre l'Associació va decidir engegar el repte solidari "CoRReDoRS.CaT x l'ELA" per ajudar als afectats per aquesta malaltia (Esclerosis Lateral Amiotròfica) i les seves famílies. Una causa que ja hem recolzat en altres ocasions, però que actualment s'ha vist reforçat per l'aparició d'un nou cas: el nostre company Biel54.

Després dels esdeveniments ocorreguts des del passat 7 de març, quan es va decidir l'ajornament de la Marató de Barcelona, així com les circumstàncies que estem vivint amb relació a la pandèmia del Covid-19, hem decidit que el nostre repte també ha de continuar fins al pròxim 25 d'octubre, la nova data de la Marató.

El nostre objectiu sempre ha sigut portar endavant els dos reptes, l'esportiu i el solidari i, per tant, fins que no puguem aconseguir-ho no el donarem per finalitzat.

Així, continuarem amb:

1.- RECOLLIDA DONATIUS: Mantenim l'enllaç de la web de migranodearena, que podeu difondre, i on es recullen tots els donatius:

8ynweVv33fcrCxG4eQbC6G0xRoBh1YFAu_bbWw3ZpC7fNG4yW9Kd21zYSmY4h9-mn6en8FzA3Vj9rXGES6CQ_C1kOuDnyN-kAtNG_lD309p6B-yoIDKF4pgCNTW3xsViBHrYOjk8.png

https://www.migranodearena.org/reto/20997/corredorscat-x-lela

PASSOS PER A FER EL DONATIU:

 

  1. ENTRA A

  2. REGISTRAR-SE. (Important per aconseguir el certificat que et farà bonificar el 75% del teu donatiu)

  3. Anar a EVENTOS / ESDEVENIMENTS

  4. Buscar

  5. I aquí buscar el nostre repte "CoRReDoRS.CaT x l'ELA"

2.- #KMSxELA: Tenim per davant setmanes complicades per poder sumar, a causa del confinament al qual ens hem de sotmetre per frenar la propagació del coronavirus, però continuarem recollint els vostres kilòmetres a les xarxes socials amb el hashtag #KMSxELA i al grup STRAVA. Sigueu prudents i, fins que les circumstàncies ho permetin, entreneu només seguint les directrius que marquen les autoritats sanitàries.

La intenció és arribar als 500.000 km i intentar aconseguir patrocinadors per arribar a convertir-los en 5.000 € (0,1 €/ km). Actualment ja tenim patrocinadors que ens han ajudat amb 1.315 €, per tant, tenim 7 mesos per arribar a engrescar més empreses que ens donin suport.

Tota difusió i contactes que ens podeu fer arribar, seran benvinguts.

Gràcies pel vostre suport i col·laboració!

 

CoRReDoRS.CaT x l’ELA segueix fins a la nova data de la Marató de Barcelona

Associació Esportiva Corredors.cat
info@corredors.cat
© 2020  Tots els drets reservats