JORNADA CoRReDoRS.CaT: Què érem? Què som? Què volem ser?

El 27 de novembre ens trobarem a l'Escola Lluís Vives de Castelldefels per a reflexionar junts sobre el que volem fer i, sobretot, el que volem que Corredors.Cat sigui en els próxims anys.

Amb l'enquesta que molts de vosaltres vau respondre fa unes setmanes, vam tenir una valuosa informació sobre el que els i les correcats penseu de l'associació i també vau començar a aportar les vostres idees per a millorar el nostre funcionament. Ara, en aquestes setmanes previes a la jornada presencial, és el moment de seguir aportant el que considereu oportú en els diferents fils temàtics que hem obert al fòrum:

 

FILOSOFÍA I VALORS

ÀREA SOCIAL

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

DESENVOLUPAMENT TECNOLÒGIC

CONTINGUTS WEB I XARXES

 

En el FIL DE L'ESDEVENIMENT us podreu apuntar a la taula rodona on penseu que podeu aportar més a la jornada del dia 27. Seran taules petites, de 8-10 persones com a màxim, perquè tothom pugui dir la seva i decidir les prioritats entre les diferents propostes. És molt important que el futur de l'associació el decidim entre tots i totes, i no només entre els membres de la Junta de torn. TÚ TAMBÉ ETS CoRReDoRS.CaT!

JORNADA CoRReDoRS.CaT: Què érem? Què som? Què volem ser?