guissona creat un nou tema ' EDP Rock'n'roll Madrid marathon 22/04/2018 09:05' en el fòrum. fa 7 anys

www.runrocknroll.com/madrid/


No sortim d'una i ja estem pensant en una altra.

Primer, seguint l'estela del Raúl Martínez:P , miraré de fer la marató de Barcelona per intentar aconseguir una marca que m'asseguri l'inscripció a la marató de Boston del 2019.

Però aquesta marató de Madrid em fa molta il.lusió i, tot i que és Rock'n'roll i que el circuit és dur, m'agradaria tancar el cercle i el meu repte i baixar de 3 hores.

He vist que el recorregut és una mica diferent a les anteriors vegades que l'havia fet però els 6-7 últims quilòmetres finals continuen sent en pujada.

La vaig fer l'any 2008. Era la meva segona marató tot just un mes després del meu debut a Barcelona. Vaig fer 3:10:00 rebaixant la marca 12' de Barcelona. Llavors tot això de les sub3h no em passava ni pel cap ni em podia imaginar que un dia estaria pendent de tornar-hi per ser l'única marató que em falta per baixar de les tres hores.

I després hi vaig tornar l'any 2010. En circumstàncies diferents. Sense pràcticament entrenar. Com ara, la idea era anar a Boston el 2011 i necessitava una marca de marató de menys de 3:15. La marató que em queia més a prop i més económica era Madrid, perquè Barcelona ja havia passat. Vaig fer 3:07:22.
Aquí ja havia baixat de 3 hores 4 vegades i encara no tenia en ment tot això.

Bé doncs, 10 anys després del meu debut en marató, intentaré repetir la seqüència de fer la marató de Barcelona i la de Madrid després però mirant d'aconseguir aquest anhelat sub3h.

Suposo que vindrà més gent. Ja ho anirem comentant d'aquí un temps perquè sóc conscient que queda moltíssim.
Els que segur que no fallen són els camiseta?

Amunt i crits.

Llegeix més...