Oriol_TBID creat un nou tema ' IRONRAYO KMSxELA 03/10/2020 8h Banyoles' en el fòrum. fa 3 anys


El proper 3 d’octubre un grup d’amics realitzarem un entrenament a Banyoles recorrent diferents distàncies de triatló. Tot serà molt casolà, amb sortides per torns i respectant totes les normes sanitàries del moment.

Alguns/es bojos/ges farem la distància IM. Jo entre elles.

Aprofitaré l’esdeveniment per convertir-ho també en un repte solidari. Així que faré una donació al projecte KMSxELA basada en la distància que recorreré i el temps que hi dedicaré. Us animo a fer el mateix i jugar amb mi al joc que us proposo:

1. Tria els € que vols donar per cada km que recorri. 226 kms si acabo el repte!
2. Tria els € que vols donar per cada minut per sota de les 10h que dediqui a acabar el triatló IM.
3. Tria els € que vols donar per cada minut per sobre de les 10h que dediqui a acabar el triatló IM.

En el meu cas, donaré 0.10 €/km, 1 €/minut per sota de les 10h i €0.20 €/minut per sobre de les 10h.

El dissabte 3 d’octubre recorreré la distància IM a Banyoles. Un cop finalitzat, publicaré el meu temps a XXSS i al fòrum de www.corredors.cat

4. Fes el càlcul dels diners que t’han tocat donar.
5. Entra a www.migranodearena.org/reto/20997/corredorscat-x-lela i fes la teva donació.

L’Ironrayo també és un projecte solidari dedicat al Proyecto Alpha (Associació distròfia muscular de cintures per dèficit de sarcoglicans). Si t’animes a col·laborar, aquí tens el seu enllaç: www.proyectoalpha.org/

Llegeix més...

Oriol_TBID creat un nou tema ' XVI Ironcat 2020 - Copa de les nacions - 03/10/2020 7h' en el fòrum. fa 4 anys

Dissabte 03/10/2020 a les 7h, es celebra (si el virus ho permet) a L'Ampolla (Baix Ebre) la setzena edició del triatló de llarga distància (Ironman) Ironcat.

La prova està organitzada conjuntament entre la Federació Catalana de Triatló i l'Exquíssim Ajuntament de L'Ampolla. Tota la informació es troba a la seva pàgina web: www.ironcat.org/

Hi ha una presentació pretzi molt ben parida amb tota la informació pràctica. Aquí la teniu: prezi.com/cnaqxasc0jf7/xvi-ironcat-03102...hare&utm_medium=copy

Les inscripcions es fan mitjançant la plataforma de la Federació Catalana de Triatló: www.triatlo.org/competicions/inscripcio/?idcompeticio=200001

Actualment hi ha 113 inscrits i han restringit places de les 226 originals (kms d'un IM) a 175.

A nivell individual, em vaig inscriure al cancelar-se l'edició d'enguany de l'IM de Lanzarote. Així que començo una preparació de 19 setmanes, però que no s'entenen sense les 44 prèvies preparant l'IM de Lanzarote i que podeu trobar en el següent fil: www.corredors.cat/forum/9-duatlo-i-triat...e-2020-23-05-2020-7h

Re-arranquem màquines! Som-hi! :666: :party: :great:

Llegeix més...

Oriol_TBID creat un nou tema ' Club La Santa IRONMAN Lanzarote 2020 - 23/05/2020 7h' en el fòrum. fa 4 anys

Hola a tots/es!! ;) ;)

Aquest any torno a l'illa màgica :hearteyes:

Ja fa uns mesos que estic inscrit. Si tot va bé serà el meu 6è IM a Lanzarote i el meu 11è IM. Teniu la informació de l'event a www.ironmanlanzarote.com/

He pensat en recuperar el bon costum d'anar penjant els entrenaments setmanals per aquí ;)

Vaig començar a posar-m'hi de nou el 22 de juliol, així que ja porto unes quantes setmanetes.

Us passo unes captures de pantalla dels entrenaments de juliol, agost i setembre. A partir de l'octubre, em poso a fer un resum setmanal una mica més detallat ;)

Llegeix més...

Oriol_TBID creat un nou tema ' XIV Ironcat 2018 - Copa de les nacions - 19/05/2018 7h' en el fòrum. fa 6 anys

Dissabte 19/05/2018 a les 7h, es celebra a L'Ampolla (Baix Ebre) la catorzena edició del triatló de llarga distància (Ironman) Ironcat.

La prova està organitzada conjuntament entre la Federació Catalana de Triatló i l'Exquíssim Ajuntament de L'Ampolla. Tota la informació es troba a la seva pàgina web: www.ironcat.org/

Jo ja estic inscrit. Aprofito que al maig del 2018 farà 10 anys del meu primer triatló distància Ironman i que va ser precisament a L'Ampolla, per repetir i celebrar-ho com cal.

De moment, porto 2 setmanes entrenant decentment i ara toca una preparació amb calma per arribar al maig de la millor manera possible.

Us vaig informant :great:

Llegeix més...

Bon dia companys/es:

Ja som al setembre i teníem la necessitat d'explicar-vos els moviments que hem anat fent durant l'estiu des de la junta. No és època per fer gaire coses de portes enfora però, això mateix ens ha servit per anar organitzant-nos que, al cap i a la fi, excepte en Jorfer, la resta som uns passerells en aquestes tasques! Esperem que les properes comunicacions les puguem fer ja per mitjà de la newsletter, tot i que també estarà bé penjar-ho al fòrum per tal de poder copsar les vostres opinions.

Primer de tot, volem agrair als membres de la junta sortint les facilitats per a fer els traspassos de les diferents àrees: Manel i Teresa per la documentació, Crica i Sancho per la part econòmica, Obadia el tema equipacions, Xeix en qüestions informàtiques (encara que, en aquest cas, no cal gaire traspàs ja que en Xeix continuarà dins de la comissió tecnològica). A tota la junta anterior: MOLTES GRÀCIES!

Hem aprofitat aquest temps per revisar totes les comissions de treball per tal de veure amb quins recursos humans comptem en cadascuna d'elles i reforçar allà on calgui. Falten algunes trobades per completar aquesta tasca. Sobretot veure'ns amb en Korfbaler i en Natxo per parlar de Vacarisses i Sant Quirze, dues de les nostres curses emblemàtiques les comissions de les quals actualment van més coixes. I també acabar de parlar amb algunes persones que s'han ofert per col•laborar.

A banda de les comissions que ja estan actives, n'hem creat dues de noves:

- Esdeveniments Socials: Per dinamitzar i promoure activitats que se surtin estrictament del món de les curses. Festes, dinars, trobades culturals, sortides d'esbarjo... Per ara està composta per Jaume86, Mona, Judith i Barceruel.

- Comunicació i Continguts Web: Crear contingut per a la nova web més enllà de les entrades del fòrum -notícies, articles, calendari, qualicat...-, promoure-ho per mitjà de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) i per email amb la newsletter. En aquest sentit, des de mitjans de juny el compte de Twitter de l'associació (@corredors) s'està gestionant entre Joan3 i Barceruel. A la pàgina oficial de Facebook també s'han incorporat com a administradors, tot i que encara no han "actuat". L'Instagram, en principi, el portaran Jorfer i Jaume86.

A aquesta darrera comissió li donem una importància central en un moment en el qual, tot i tenir una web acabada de renovar i amb una potencialitat molt gran, l'activitat s'ha reduït de forma important (estiu a banda) i se centra exclusivament al fòrum. Volem treure suc a la nova web, i això passa per omplir-la de contingut. La Mona, la Mei i la Judith estan omplint el calendari de proves de tot tipus (asfalt, muntanya, triatló...) perquè el nostre calendari sigui veritablement una eina útil per planificar-nos la temporada, i perquè tots els organitzadors vulguin ser-hi!

Exactament igual pel Qualicat, una eina proposada fa anys i que per fi tenim a l'abast i que està esperant que l'omplim de valoracions. Si el fem servir, segur que d'aquí a un any ens serà molt útil el nostre "Tripadvisor de les curses".

Per a la resta d'apartats -notícies, articles...-, volem encomanar la bona feina que està fent des de fa temps en Profe amb les entrevistes, és clar que tot això requereix molt d'esforç i participació. L'apartat de col•laboracions està obert a tothom qui vulgui/pugui aportar, sigui dins de la comissió, sigui de manera puntual amb la presentació d'algun article. Només us heu de posar en contacte amb qualsevol persona de la junta.

A més de treure profit de la web, hem de continuar evolucionant-la per fer-la més ajustada a les nostres necessitats. En aquest sentit, s'ha creat una comissió integrada per Xeix, Esrafiki, Ruben6 i Aurelian que, en treball conjunt amb Spiderz, farà les propostes per a la millora continuada de la web, a més de filtrar les propostes que puguin arribar de qualsevol associat sigui mitjançant el fòrum o directament amb ells. La part pròpiament d'administració de la web s'està acabant de negociar, no obstant la intenció és professionalitzar aquesta tasca mitjançant l'Spiderz.

Quant a activitats concretes us avancem que, a proposta de Mario.Cat, Grampy i Sufridor, s'organitzarà una sortida de cap de setmana per poder retre homenatge i recórrer junts la Senda Nonchu (el nom com coneixien al nostre estimat Zenón a la seva terra natal, a la província de Saragossa). La proposta està en una fase molt inicial i s'ha de consensuar amb els familiars de Zenón, tanmateix la intenció és fer-la a la primavera de 2018.

I per ara poca cosa més. Només animar-vos a participar en la vida de l'associació en allò que us vingui més de gust. Com més serem, més riurem i més grossa la farem!

5 de setembre de 2017
La Junta Directiva de Corredors.cat
Barceruel, Esrafiki, G3mma, Jaume86, Joan3, Jorfer, Judith, Mei, Mona i Oriol_TBID.

Llegeix més...